Yesterdays preppy + Raw

Blazer Zara//Shorts H&M//Bag Mulberry//Shorts H&M//Bracelets Balenciaga + Sabrina Dehoff

I går gik Julie og jeg en lille tur i byen efter seminaret. Fik bl.a. hapset lidt Garden Collection hos H&M, meget underligt at de har så meget af det i butikkerne nu, når det først skulle være på torsdag…
Og så var vi på Raw i Pilestræde, der serverer sund og mere eller mindre utilberedt mad (intet har fået over 42 grader). Vi fik nogle ret tunge (og sunde jow jow) kager og selvom min faktisk var helt ok og vandt over Julies ‘brownie’ (der var altså mere figenstang end brownie over den, også selvom der var superfood gojibær på toppen), var den altså et lidt spøjst bekendtskab. Kunne kun spise lidt over halvdelen, da den blev et lidt kvalmt bekendskab hen ad vejen. Og jeg er ellers en dygtig kagespiser. Vi fik kaffe med mandelmælk til kagerne og det var til gengæld lige i øjet, mandelmælk er noget af det bedste jeg ved, men havde faktisk aldrig prøvet det i kaffe.
Vil derind igen snart og prøve nogle af deres salater og safter/smoothies, de så nemlig helt utroligt lækre ud.

Om lidt skal jeg ud at undervise mine hundehold. Det er sidste gang med hvalpeholdet, de bliver store så hurtigt, de små pus :( Men starter heldigvis et nyt hvalpehold, når jeg kommer hjem fra Mexico, så det går nok det hele. Senere i dag står den på en visit hos min mormor og efter det skal jeg ud at spise med min familie. Det må blive en god lørdag tror jeg ;)

Went to Raw, a raw food café in Copenhagen, yesterday. Had a very heavy, but oh so healthy, chocolate ‘cake’ and coffee with almond milk. I’ll be back at Raw soon, as I really want to taste some of their beautiful salads and juices as well.

(Visited 348 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Ååårh jeg har ledt med lys og lygte efter netop de shorts fra H&M! Er det længe siden du har købt dem?// Line Love

  2. MariaDue – Det er jeg glad for du synes og det var så lidt ;)Line Love – Nope, det var i torsdags, det er dem til 79,95 penge. Købte dem i H&M på Amager Torv. Happy hunt!

  3. Mums det ser lækkert ud :) Jeg skal faktisk til Kbh her om to uger, og mangler noget inspiration til (kernesunde)-spisesteder. Har du lidt sunde ideer til en søndag i hovedstaden?Kh Katrine

  4. Mila – Thank you very much for all the love!!Katrine – Raw i Pilestræde, som jeg nævner her og Secret Kitchen fra forrige inglæg i Kompagnistræde, er gode bud. Ellers er jeg glad for Madmanifesten (primært øko og mulighed for glutenfri)i Tyrolsgade på Amager. Ellers er der Chili Mili, dem ligger der efterhånden nogle stykker af rundt omkring i byen. Joe & the Juice har lækre juices og semi-sunde sandwich. Så er der Vita Boost på Frederiksberg (Godthåbsvej) og Soupanatural på Nørrebro og i Larsbjørnsstræde (de har også Soupanatural supper hos de forskellige Riccos kaffebarer). Det var hvad jeg lige kunne komme på af sundere steder på stående fod, men skriver her hvis jeg kommer på flere. Tjo Don Don og Sticks n' Sushi har nogle 'sashimi n' salad/tangsalater', der også er ret (kerne)sunde. Håber du får en dejlig tur ;)Alle steder kan googles tror jeg…

  5. tusind tak for hjælpen, jeg glæder mig allerede til at "smage" på københavn.god søndag.kh katrine

  6. Hej Emily.Har først lige opdaget din hyggelige blog… Dejlig inspirationskilde må man sige!Jeg bliver nødt til at spørge hvor dit ur er fra, og om der ligger flere billeder af det rundt omkring?Mvh Trine

  7. Trine – Tak for det, det er jeg rigtig glad for at du synes ;)Uret er et arvestykke, det er et Rolex Oyster Perpetual. Har det stort set altid på, så hvis du kigger 'Dagens Outfit' og 'Min stil' billederne igennem finder du det helt sikkert på et billede eller ti ;)

  8. Hej Emily. Det har taget mig en EVIGHED at få bekræftet, at det er et ægte Rolex du har, og ikke en tarvelig kopi (turde ikke spørge…), så tak! Et flot minde om en person du sikkert holdt meget af.Lige lidt bonusinfo: dit ur hedder officielt "Oyster Perpetual Submariner Date", i daglig tale bare "Submariner". Så ved du det ;)Og du bærer det virkeligt flot, i øvrigt! Det er altså ikke alle piger, der slipper lige godt fra det.Mvh Jacob

  9. Jacob – hehe… jamen du kunne bare have spurgt. Er af princip stor modstander af kopier, så sådan et ser du mig aldrig med. Det gælder for ure, tasker, sko og alt andet. Og ja, det er et vigtigt minde for mig – mere end det er et ur egentlig. Men tak for bonusinfo og kompliment :)

  10. Det var sørme så lidt. Og tak til dig for at være en fantastisk inspirationskilde. Jeg fandt din blog igennem Google (mener jeg søgte på "billig shopping London" eller noget), da jeg skulle til London fornylig og gerne ville købe lidt med hjem til min kæreste. Topshop er jo et fantastisk sted :) Nu har hun fået en lille post-it note på sin bærbar med adressen på din blog, og det gjorde i hvert fald ikke noget for min skyld hvis hun stjal din stil med arme og ben ;)