Secret Kitchen

Et af mine favorit take-away steder i København må være Secret Kitchen. Det minder mest om de engelske Prêt og Eat eller Foodmaker og Exki i Benelux-landene, men det er meget mindre og lidt lækrere. Nå, ja og så ligger det i Danmark, så derfor også dyrere. I går havde jeg en lang dag med seminar og efterfølgende en tur til en talentløs allergilæge, så tænkte at lidt nem mad var på sin plads. Det blev en caesar-salad med sesamkylling og en pose Burts chips med cheddar. Secret Kitchen har et ret stort udvalg bl.a. forskellige salater og sandwich, friskpressede safter og smoothies, dagens suppe, risotto, kager m.m.
I dag står den på endnu en dag med seminar på Kunstakademiet og bagefter skal jeg hjem til fine Line at spise sushi og se film. 
Got a delicious caesar-salad at one of my favorite take-out places yesterday.
(Visited 205 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hej Emily,
    Jeg lavede mad og (især) kager og desserter hos Secret Kitchen i 2,5 år :) Ærgerligt at det ikke eksisterer længere!

    Alt godt,
    Anne au Chocolat

    1. Nej hvor skægt :) og ja det er så ærgerligt, holdt virkelig meget af det sted!