Saturday Night

Coat vintage Burberry//Blouse Queens Wardrobe//Skirt Sonia Rykiel pour H&M//Shoes Burberry Prorsum//Bag vintage Gucci
Var ude at spise med mine forældre på Frederikshave i lørdags, noget så hyggeligt og en fin lejlighed til at få luftet Burberry-basserne. “Hvorfor har du strømper i sandalerne”, spurgte min mors kæreste og det havde jeg egentlig ikke noget fornuftigt svar på. Jeg synes jo efterhånden det er det mest naturlige i verden. Men det synes almindelige mennesker vist ikke, hehe.
Billeder af maden på Frederikshave, der lige har fået en Bib Gourmand i Michelinguiden, kommer senere, det var helt utroligt lækkert, hapsan!
Saturday night I went to Frederikshave restaurant, who just earned a Bib Gourmand in the Guide Michelin, with my parents. A fine occasion to break my new Burberry heels in. We had a lovely night and enjoyed some really delicious food, foodporn pics coming up later ;)
(Visited 251 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Sandt scenarie:Jeg har i 2 dage været besat af tanken om, at jeg SKULLE i H&M og have føromtalte denim shorts, koste hvad det ville (…altså..rundt regnet 79.95).Så jeg okser fra uni og ind i H&M på Amagertorv, med feber, kvalme og dehydrering, for at få fingrene i denim-drømmen. Jeg leder, og leder, finder 3 par shorts, men alle til mega overpris (hvis det altså er muligt i H&M), jeg leder videre, og spørger til sidst en ekspedient, hvor jeg dog kan finde tilsyneladende forsvundne beklædningsgenstand.Hendes reaktion:"Haha, ja de er sandelig udsolgt".Hader H&M. Puf sommerens must-have er i butikken. Puf det er udsolgt. Men købte selvfølgelig en masse andet komplet undværligt bras for at kompensere. Så alt i alt; totally worth it! :)// Line Love

  2. Anonym – tak, det synes jeg virkelig også ;)Line Lovelylocks – Nooo hvor ærgeligt. Ævsan, er ked af hvis jeg fik stukket blår i øjnene (klamt udtryk egentlig) på dig der. Hvis jeg finder dem i Mexico (hvor de garantrisse ikke bryder sig om små denimshorts) køber jeg dem til dig. Hvad størrelse?Godt at du trods alt fandt lidt at bruge penge på ;)Klem

  3. Altså halloooo, de er jo lissom nærmest lavet til at man skal have strømper på i. Jeg synes det er lige i skabet du

  4. Emily, hvis du lige hapser en 38 ned i tasken, så er du en darling. Og som plaster på såret ville det klæde dig, at købe en sombrero, en hængekøje, lidt Dior og et arrigt kæledyr med hjem til mig. Okay du sød! ;)// Line Love

  5. Blue is in Fashion – Thank you ;)Fanny – Hmm… ville jo gerne skrive at jeg har sparet sammen til dem længe. Det har jeg på sin vis også – over skatten. Har fået en del tilbage i skat nemlig. Skal nok have dig i tankerne, hvis de skal passes en gang ;)Selma Nzi – tak, hvor er du sød ;)Line Lovely – kæmpehat og Chihuahua comin' up. Vil du ikke også have tequila og tacos? Og poncho? Poncho er fandme sejt! Lover at kigge efter shorts, hvis de har det dersens H&M i Mexico ;)

  6. tak! jeg fandt netop din (utrolig gode) blog og indenfor fem minutter er jeg 150 kr. fattigere og en Rykiel-nederdel rigere … suk, fordømte modeblogs!!!