Hasta la vista baby

Så er jeg på vej til Mexico om ikke så længe. Glæder mig og er virkelig spændt. Ser sjovt nok også frem til rejsen, kan godt lide at være undervejs og læse en bog og vide at nu skal man bare være dér i x antal timer. Uden mobil, internet eller mulighed for at få tingene til at ske hurtigere. Det er egentlig ren afstressning for mig ;)

Fik i sidste uge, på lidt tilfældig vis og ad flere omgange, fat i både den hvide og den røde kjole fra H&M’s ombejlede Garden Collection.
Den røde hang helt ensom i Divided-afdelingen på Amager Torv sidste onsdag, da jeg var inde for at købe shorts og den hvide var der stakkevis af, da jeg var derinde om fredagen med en veninde, uden selv at skulle have noget. Lidt underlig taktik af H&M, når det først skulle komme på torsdag…

Nå, men selvom jeg havde afskrevet kjolen, fordi jeg ikke orkede al ståhejen og i øvrigt ikke er i Danmark torsdag, er jeg nu endt med to. Og det er trods alt én for mange. Så hvad siger I? Rød eller hvid?

Vi skrives fra Mexico, ved ikke helt hvornår, men der kommer forhåbentlig en mulighed :)

Hav det rigtig godt så længe ?

I’m off to Mexico. Looking forward to the journey which I actually find kind of relaxing. Just reading a book and no phones or internet, my kind of meditation ;)
I bought this dress from the H&M Garden Collection, but couldn’t decide on the color, which one do you prefer? Red or white?

(Visited 265 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

  1. Hmm, svært valg! Den røde er mest dig, men personligt ville jeg vælge den hvide… Jeg siger begge to ;)God tur!

  2. Lucky you!! Rent outfit-mæssigt er jeg mest til den hvide! Men de begge er enormt smukke…! God tur! Vh Simone/fashionmanifest

  3. Du er meget fin i begge :-) Ha en dejlig tur og tag lidt sol med hjem til DKJeg kommer til at savne din daglige dosis af fine fortællinger, smagfylde ord, magiske fotos, finurlige betragtninger om mode og livet i KBH

  4. Den røde er ret fed, total flot rød farve! Jeg er enig i at den hvide er lidt konfirmations/bryllups-agtig, men hvis du har mod på det kunne du jo 'distresse' den lidt – dyppe den i en spand te, grafiti med stoffarver osv. Det gad jeg godt se! Hav en god tur til Mexico :)

  5. Den hvide kan du tage på til bryllup (dit eget!)I say red red red fordi du er så hot hot hot! Enjoy Mexico! Mys

  6. De er begge rigtige flotte på dig!Men den røde får dig måske til at se lidt brunere ud – og det kan vi jo allesammen li' ;)http://scarlettswonderland.blogspot.com

  7. HejJeg har selv købt den hvide, men jeg syntes den røde klær dig bedst, resten af din krop får en flottere glød af den røde.God tur:)