Sunday chill II

outfit details: hat vintage// coat vintage Burberry// scarf knitted myself// tee Topshop// jeans H&M// sunglasses Rayban// bag Mulberry// shoes COS
Gik en dejlig tur på min elskede (ved godt det lyder cheesy, men elsker helt oprigtigt det sted) Amager Strand i går. Er – surprise – helt vild med badeanstalten Helgolands mintgrønne farve :)
Had a lovely walk at my beloved Amager Beach yesterday :) 
(Visited 186 times, 1 visits today)
7

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Jep, meget fin fletning. Solskinsvejret har sat is-kaffe cravings i gang her hos mig – og efter en udregning af, hvor mange penge det bliver til, når man er på barsel og virkelig godt kan lide Baressos choko ice-blends plus et mislykket forsøg ved blenderen herhjemme, kom jeg i tanke om, at du vist en gang på kernesund-bloggen lavede et indlæg om dem, ikke sandt? Kan du mon lokkes til at lægge opskriften herud også?

  2. SofieW – jo det kan du tro. Det er faktisk den der er et billede af ude i højre side ;) Hvis jeg glemmer det, må du endelig huske mig på det, har lidt meget om ørerne for tiden ;)

  3. Hej Emily. Faldt over din blog her forleden og synes lige jeg ville fortælle dig at den er helt fantastisk skøn -bliver i så godt humør når jeg besøger den!- God dag til dig :D

  4. Smukke billeder:) Er vild med den måde det hele bare fuldender helheden! Fletningen er lige i øjet;) /simone/fashionmanifest

  5. HejFlot fletning:)Vil selv prøve at eksperimentere med sådan en idag, tror bare jeg tager min over hovedet i stedet for.God dag.

  6. Hej EmilyKommer lige med et lidt nysgerrigt spørgsmål.Under dit sidste søndags chill indlæg, skrev du, at du slappede af med avislæsning.Hvilke aviser læser du hvis man må spørger?:) Tanya

  7. Diana – Thank you so much and please do stop by again ;)Tanya – I søndags var det Berlingske, da jeg for tiden har fået et 4-ugers abonnement på den af min mormor. Og så var der også Weekendavisen i søndags, den havde kæresten med og det er nok min egentlige yndlingsavis. Jeg har i mange år holdt Information og det ville jeg nok også gøre igen hvis jeg atter skulle have en avis fast – er glad for deres kulturstof. I mit barndomshjem er der altid blevet læst Politiken, så den går jeg heller ikke af vejen for ;)deep_in_vogue – wow, thx!