Saturday: Look of the night

dress Queens Wardrobe// purse Balenciaga// necklace Gemma Redux// rings vintage + from Mexico// heels Burberry Prorsum

Lørdag aften var jeg til min veninde Lines afskedsfest, hun rejser nemlig til Indien i et halvt år. Håber virkelig at jeg kan tage over og besøge hende i august eller september, men nu må vi lige se. Har nemlig lidt en plan om at besøge venner i Barcelona i juli og så er der jo også Roskilde…
Nå, men festlige arrangementer er jo altid dejligt, for så må man dresse lidt up og dermed fik jeg endelig den Queens Wardrobe kjole på, der har hængt og blomstret i mit skab i over en måned. Den er måske lige det korteste til min smag, men fin er den med store skuldre og ballonfacon for neden. Ja ballonfacon gør jo ikke rigtig noget smart for ens numse, men kan godt lide at det er skulpturelt og lidt sjovt.

Jeg købte den i sin tid sammen med denne kjole og den her bluse og det var lidt af et sats for havde aldrig handlet hos dem før, men har været meget tilfreds med kvaliteten og pasform. Eneste anke er at kjolerne altså er møgkorte… men så kan man jo vise sine ‘lange’ (host host, hihihahaho) stænger lidt frem ;)

Went to my friends going away party this saturday. I enjoy dressing a little up for festive occasions and finally I got to wear the Queens Wardrobe dress which has been collecting dust in my closet for over a month now. It is rather short, but i like its cheerful and sculptural expression with all the colors, the big shoulders and the balloon-skirt :)

(Visited 189 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg synes den er super fin til dig!Hvordan synes du størrelserne er hos Queens Wardrobe?

  2. Nøj dét kunne være jeg skulle kigge lidt på deres ting.. Ved du om der kommer told oveni?

  3. MariaDue – Takker ;)Anonym – størrelserne er små og de har kun small og medium, der ca. svarer til xs og small. Jeg kan passe dem begge, men der er ikke meget plads til at løfte armene i xs ;)Lola – ja du kan sagtens risikere at der kommer told oveni, da det kommer fra udenfor EU, jeg var dog heldig og slap :)

  4. Super fint hår! Ikke spor Ronja Røverdatter der (selvom hendes hår nu også har sin charme!) Er det stadig farve/klip fra den der på Chr II Allé?

  5. Lena – Det er jeg glad for at høre og det vil jeg da gøre ;)Katrine – Det er kæresten, det skal jeg sige videre, det bliver han nok glad for :)Miss Scarlett – taksen :)SofieW – Ih hvor er du sød og hvor er det hyggeligt med sådan nogle 'gamle og trofaste' læsere, der kan huske hvad jeg har skrevet for længe siden. Det er helt rigtigt at jeg gik der, men da hende jeg blev ordnet hos har fået job et nyt sted rykker jeg med hende. Har ikke været der endnu, men skal nok lige skrive hvad det hedder, når jeg har været der første gang.

  6. Super. Fik aldrig været forbi den anden, men trænger SÅ meget til ny frisør-inspiration og jeg synes virkelig, dit hår ser fint ud. Rigtig god tur til Berlin! Det er min all-time yndlingsby – og efter et år med baby som overskrift glæder jeg mig som en vild til at skulle derned nogle uger i en lejet lejlighed til sommer. Nyd det!