Auf Wiedersehen

dress H&M// cape vintage from Butik Smukt Brugt// purse Balenciaga// necklace Chanel// heels Zara
Ovenviste havde jeg på til min paplillebrors konfirmation i søndags, jow jow det er et totalt Carrie B ripoff, men if it aint broken why fix it? Og jeg kan altså vældig godt lide at dresse så meget up, at det næsten føles som udklædning. Var i al tilfælde sjovt, da jeg efter konfirmationen tog i Empire med kæresten ;)

Lader til at askeskyen er min Berlin-tur nådig, så indtil videre ser det ud til at jeg kommer til Berlin i aften. Krydser i al tilfælde arme og ben og håber på at jeg i morgen skal i østtyske gennere og guffe doughnuts hos Dunkin. Og på Hamburger Bahnhof at se på kunst og måske ud at drikke en lille øl. Vil også gerne i zoo og sige hej til Knut, som jeg sidst så dengang han var en lille mediestjerne, kan virkelig godt lide deres zoo… Og alt muligt andet jeg ikke tør tænke på lige nu, for tænk nu hvis det alligevel ikke bliver til noget og jeg så bliver helt skuffet.

Vi skrives forhåbentlig fra det tyske, nu vil jeg så småt drible mod lufthavnen.

I wore this outfit to my brothers communion this sunday. I know it’s such a Carrie Bradshaw ripoff, but hey – if it aint broken why fix it? I had so much fun in this outfit and felt very girly, pretty and fifties :)


I’m off to Berlin now, or at least I hope so. Even though the volcano ashes are vanishing, there’s still a lot of delays and cancelled planes. Our flight though is tonight and it hasn’t been cancelled yet, so I’m crossing my fingers.


Hopefully I’ll write you from Germany next time ;)

(Visited 168 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hejsa!Hold nu op, hvor ser du godt i pink cape! Hvor er jeg glad for, at det var dig der løb afsted med den!!Pøj pøj med Berlin:)( tjek fb. for nyheder, smukt brugt)