Look of the day

H&M necklace and jeans// Topshop tee// Gina Tricot cardigan// belt from Mexico


The handsome husky Aqui I’m dogsitting at the moment and his ‘sister’ Lanka, a wild dog from Sri Lanka, in the background.

Synes at dagene flyver lidt for hurtigt for tiden, er ikke helt klar til det forestående eksamens-maraton synes jeg…
Nå, gælder vel bare om at tage tingene en dag ad gangen. Lige nu skal jeg ud at gå tur med alle de vapser jeg passer og siden står den på arbejde på caféen. Tror at jeg må vente med at blive super-studerende til på mandag hvor jeg er færdig med at hus- og hundesitte. Tog nærmest herud, lige efter jeg kom hjem fra Berlin og savner virkelig min lejlighed efterhånden…

(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. elsker Huski'er!!! :)Den der halskæde, er den ny fra H&M? For så tror jeg måske lige at jeg skal ud og lede lidt, den er super fin!!!

  2. Hej Emily.Så fint et outfit :-). Halskæden er den fra trend delen eller bare fundet blandt det normale tingel tangel ?Hilsen Maria