Mexico

Om en uge sidder jeg i et fly på vej til Mexico. Wow, kan slet ikke forstå at tiden er gået så hurtigt. Da vi købte billetterne en gang i januar, virkede det som om der var 100 år til, men nu er det nu. Glæder mig helt åndssvagt meget og synes samtidig at det er lidt uvirkeligt. Måske det først siver ind, når jeg er der.

Kiggede lige min sommergarderobe igennem og syntes der var en eklatant mangel på shorts, så sådan nogle må jeg have købt inden afrejse, og måske et par flade sandaler og et par ballerinaer (har jo næsten ingen sko). Hvor bliver det bare helt igennem fantastisk at kunne hoppe i sommertøjet, mærke solen varme på huden og svømme i havet.
Nu er jeg på vej til Beauty Avenue for at blive pelset med sugar. Nytter jo ikke noget at komme til Mexico med vinterpels på benene. Kan virkelig anbefale sugaring, der er en mere skånsomt og holdbar hårfjerningsmetode end voks. Efter det skal jeg som belønning ind at se The Green Zone med dejlige Matt Damon. Altså Matt Damon er med i filmen, det er ikke ham jeg skal med, desværre. Og så alligevel ikke, for har jo heldigvis en der er endnu bedre end det og minsandten om han ikke kunne lokkes med ind at se actionfilm på forpremiere ;)

I’m leaving for Mexico in a week. I’m very excited about this holiday and really looking forward to warmer temperatures and new adventures :)

(Visited 280 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. tille87 – hmm… er ikke ligefrem dejligt, men er i al tilfælde mindre smertefuldt end en voksbehandling ;) Beauty Avenue ligger på Fisketorvet, men flytter i løbet af foråret til et større sted på Gl. Kongevej på Frederiksberg. Se mere på deres hjemmeside http://www.beautyavenue.dkEmilie – det er forskelligt alt efter om jeg bare skal have ordnet underben eller mere. Se priserne på deres hjemmeside, linket er ovenfor ;)