Packing

Puha, har ræset rundt i dag og nået alt det man nu lige skal nå inden man rejser. Som lige pludselig var mange ting. Nu er jeg i gang med at pakke og om lidt kommer sødeste J og hygger lidt om mig og laver mad. Hmm… kommer vist til at savne ham lidt. Nå, men der er vist ikke noget der hælder benzin på nyforelskelsens bål, som lidt afstand, så måske det ikke er så skidt at savne lidt endda ;)

Packing for Mexico tomorrow, I’m a little stressed out as I find it kind of hard to plan summer outfits. The spring has just almost arrived here in Denmark after 4 months of snow, therefore my mind is still in winter mode. 

(Visited 162 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Årh.. Rigtig god tur. En veninde og jeg har også snakket om at tage til mexico.Og ja, det bliver da dejligt at savne lidt. :) Savner forelskelse.. eller lykkelig forelskelse ;)

  2. MariaDue – Tusind tak, det var sødt af dig ;) Lyder spændende med dig og din veninde.Håber der snart kommer noget (lykkelig) forelskelse til dig <3