A bite of summer

Selvom jeg synes her er frygteligt koldt efter Mexico er der da lidt sommer og farve at hente hos de her spanske jordbær. Dem fik jeg til morgenmad (sammen med en masse andet forstås, jeg er altså ikke typen, der kan klare mig på frugt alene) i morges og det gjorde mig glad. Lækkert at der er europæiske jordbær til rimelige priser i butikkerne nu.

Er på vej ud til min dejlige mormor nu. Glæder mig rigtig meget til at se hende, plejer at se hende hver uge og nu er der snart gået 3 siden sidst. I eftermiddag skal jeg til forelæsning og til middag med nogle veninder, som jeg ligeledes glæder mig til at se. Selvom jeg ikke har været så længe væk, og har haft en helt fantastisk tur, kan jeg mærke at der er mange mennesker jeg har savnet. Det er egentlig en rar følelse. Dejligt at have så gode mennesker om sig, at man savner dem efter et par uger foruden ;)

A little touch of summer and color was just what I needed as i find Denmark terribly cold post Mexico. I really eat with my eyes and pretty food makes me really happy. It can be naturally beautiful stuff like fruit or a pompous dessert or a cute cupcake… hmm… this list could go on forever ;)

(Visited 193 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Man bliver helt i humør til sådan nogle flotte røde jordbær, som du så venligt deler med os (visuelt). Hvor har du dog fundet disse lækre jordbær henne??? Jeg kunne godt bruge en bakke til hyggeaften på sofaen med kæresten :)

  2. Jeg fandt nogle i SuperBest, så nu håber jeg at de er ligeså gode som de ser ud… Men ellers må jeg forbi Irma i morgen :o)