Mexico City II

Diego Riveras fantastiske murales i Palazzo National – læg mærke til Karl Marx og Frida Kahlo

(Visited 405 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Cute outfit foran kirken:)Og fantastiske vægmalerier. Nu føles det snart som var jeg selv i Mexico sidste uge!God weekend:)

  2. Sikke nogle flotte billeder, bare det var mig, der havde været afsted. Har selv før været i Mexico, et dejligt land med en masse skøre/søde mennesker og oplevelser.. Nå men jeg står og skal til at købe et nyt kamera, og så vil jeg lige høre hvilket et du har? Tak for en super blog, glæder mig til at se hvad sommeren kommer til at byde på tøj-mæssigt.KH en fast læser

  3. tilleeightyseven – hehe… nej desværre, men det burde jeg virkelig have gjort, så flot det var :)Christina – sejt, er glad hvis jeg kan bibringe med den følelse ;DAnonym – Ih tusind tak, det er jeg rigtig glad for at høre (læse). Du er ikke den første der har spurgt, så laver et lille indlæg om det i morgen :) Tina – Tusind tak!Mila – Thx a lot ;)

  4. WoW, tror lige jeg har fundet det bedste blog! :) Hvor er dine briller fra, i det første billede af dig?