Ballet


pic Det Kongelige Teater/Peter Morten Abrahamsen


Er helt utroligt vild med ballet, men det er efterhånden alt for længe siden jeg har overværet noget tåspidsdans. Har lige bestilt billetter til ‘Shakespeare in Motion’ i Skuespilhuset i næste uge og jeg glæder mig helt vildt.
Er man ung kan billetter erhverves for den beskedne sum af 50 kr. pr. næse, altså billigere end en tur i biffen og så meget mere glamourøst ;)

Apropos bif og min ‘bagud liste’ igår er jeg noget så slemt bagud mht. film, giver det der rejseri skylden. Hmm… Og så alligevel ikke, fik set både ‘An Education’, ‘The Blind Side’ og endnu en jeg ikke kan huske nu på flyet til Mexico.

Vil dog stadig gerne snarest se:
Gainsbourg
Øjnenes hemmelighed
Submarino

Og så vil jeg gerne snart på Louisiana og se udstillingen ‘Farven i kunsten’, det må være kulturplanen for maj :)

Going to the Royal Danish Ballet next week, I really love the ballet and I’m very excited about this particular one with some of the rising stars of the Danish Ballet.

(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar