Murals


Ok, nu kommer jeg lidt til at hylde grafitti igen og det er jo ikke meningen, men synes simpelthen det er så dejligt, når der kommer lidt flere farver og mere ‘rod’ i gadebilledet, som i Berlin. Dermed ikke sagt at folks dumme tags er i orden, men rigtig grafitti og streetart (helst noget der har fået lov at være der selvfølgelig, host host), er jeg altså stor tilhænger af.

Love all the colors and ‘mess’ at the streets of Berlin.

(Visited 298 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Smukke billeder – jeg boede selv i Melbourne i nogle måneder, hvor der bare var så meget smukt kunst i baggårde og sidegader – der er virkelig nogen der har talent – og det er ikke dem som tagger

  2. Dit indlæg i dag om Gadehjertejulekalender sendte mig til dette gamle indlæg, og der var jo lidt jeg genkendte fra Berlin! Var der for et par år siden og deres streetart var også noget jeg bed meget mærke i. Jeg var faktisk på en guided tur rundt og se det hvilket var super fedt! Kan jeg klart anbefale. Man får en masse fede historier og ser rigtig mange fine steder :)