Berlin Birdie

Grebet på fersk gerning med munden fuld af kage ;)
Håber i har en god Store Bededag? Jeg hygger mig i al tilfælde, også selvom jeg ikke får bedt så meget. Har til gengæld været ude at gå en lang tur i Mågeparken med de 3 hundebasser jeg passer i denne uge. Deres ‘forældre’ kommer hjem fra New York på mandag og har forhåbentlig fine gaver med hjem til mig ;) Håber at de har fundet et par Rayban Clubmaster og et par ‘baggy’ Palladium…
Cutest bird caught eating cake at a nearby table ;) 
(Visited 205 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hey EmilyØv øv sikke noget tis, at jeg ikke vandt den fine kjole… Men tillykke til Misse:) Anyways… Ville altså bare rigtig gerne høre hvordan du laver den fine fletning, som går "rundt" om hovedet! Jeg synes den er så fin… :) /Simone/fashionmanifest

  2. Simone – Det vil jeg da rigtig gerne dele, tror at jeg laver en lille guide også med billeder. Man fletter bare to fletninger og binder nærmest en knude med dem ovenpå hovedet, sådan at enderne bliver gemt væk og så sætter man dem godt fast med hårnåle ;)