Berlin III

Ok, nu er det snart en uge siden jeg kom hjem fra Berlin, så skal nok lade være med at koge mere suppe på det efterhånden gamle ben. Men her kommer lige det sidste batch Berlin-billeder.

Føles lidt sindsygt at jeg allerede skal rejse om små tre uger igen – denne gang til Lanzarote. Har aldrig været der, hvad med jer? Er det fedt?
Har været på Gran Canaria en gang for ti år siden og det var temmeligt skrækkeligt, men måske Lanzarote er federe? Glæder mig i al tilfælde og får det bedste ud af det uanset hvad ;)

Last batch of Berlin photos. Can’t believe I’m of yet again in less than three weeks, this time to Lanzarote… I truly feel very blessed and privileged.

(Visited 514 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Har desværre ikke erfaring med Lanzarote, men sjovt du skriver det med Gran Canaria – det er også godt og vel 10 år siden jeg var der, og jeg var bestemt heller ikke imponeret!!!

 2. Bliver helt glad af de billeder :) Super fine! Man skal tage Lanzarote for hvad det er. Sol, afslapning og gode bøger. Så husk dem! Lej evt. en bil og kør op i Timanfaya National Park og se på mini-geysere og vulkankratre. Deroppefra er udsigten meget fin og landskabet interessant (men det er koldt!)

 3. Lanzarote er en dejlig ø, jeg er der hver sommer i min lejlighed. Vejret er lunt, lidt blæst, vulkaner, lavasten og søde lokale folk, der gerne vil snakke. Stille og roligt. Skal du bo på nord- eller sydsiden? Om ikke andet så kør en tur op nord på og nyd det barske lavasten-miljø og havet. Smukt.Vil også lige anbefale dig at besøge øens største stolthed, kunstneren Cesar Manrique's hus. Jeg er helt misundelig, he he :) Kh Katrine

 4. Ihh nu bliver jeg nysgerrig, ville selv gerne til Gran Canaria, så ville gerne høre hvorfor det er forfærdeligt? Det står der nemlig ikke på rejsebureauernes hjemmeside nemlig;) Håber du får en lækker tur med kæresten:) Ham må vi snart også høre om;)Hilsen Camilla

 5. Stressstories – tak for ros af billeder og Lanzarote-tips;)Gunilla – hmm… Det er da nok ikke udelukket. Hvis han er ok med det selvfølgelig og hvis der er en lejlighed til det. Mon ikke han kommer til at være med på et lille feriebillede fra La Santa… :DKatrine – tusind tak for tips! Jeg skal bo på La Santa, ved egentlig ikke om det er nord el syd. Hvad er bedst?Camilla – det var bare virkelig et charter-helvede, som jeg husker det. Boede vist også i den mest skrækkelige by og der var lædertaske udseende pensionister med lidt for meget guld over det hele (også en masse i tænderne) alle vegne. Puerto 'etellerandet' på Gran Canaria skulle dog være lækkert. Er det til sommerferie du overvejer det? Hvad med Mallorca el Ibiza? Det er virkelig nogle fantastiske øer, der er kommet bedre uden om grisefest-arven ;)

 6. Hej igen. La Santa er på midt-nordsiden. Sydsiden er fyldt med turister, men i nord er der mere roligt. Det er faktisk præcis på La Santa, jeg har min lejlighed :) Du kan godt glæde dig til en dejlig aktiv ferie. Jeg elsker det og er afhængig af mine årlige uger. I kan leje en bil på komplekset og køre nogle smukke ture rundt på øen. Det tager kun ½time fra nord til syd, så lille er øen. Men ellers så bare tag cyklen og cykl til Tinajo, gedebyen eller La Santa by og se på fiskere. Det er roligt og hyggeligt, og i kontrast til kompleksets ivrige program. Forresten kan jeg anbefale et lille hyggeligt pizzaria i Tinajo (tag en taxa om aftenen), der hedder Mezza Luna. Åhh jeg længes mere og mere… ha ha :) Kh Katrine

 7. Det er godt nok nogle fine billeder du har taget.. Har aldrig været i Berlin og vil rigtig gerne. Disse billeder gør ikke dette ønske mindre, det helt sikkert!Er også vild med din stil på billedet- afslappet og cool. Og.. dit pandehår er fantastisk. Ok, nu er jeg færdig, hehe :)Mvh. lineandree.blogspot.com

 8. Katrine – ih tusind tak. Er virkelig helt fantastisk at have sådan nogle søde læsere, der gladeligt deler ud af rejsetips. Bedre end nogen guidebog er I :)lineandree – mange tak skal du ha', håber snart at du kommer til berlin, det er virkelig en dejlig by. Hvis du mener billedet i dette indlæg, er det ikke mig, men en af de veninder jeg var afsted med – skal nok sige det videre til hende;)

 9. Puerto Rico;) jeg er nemlig blevet inviteret til gran canaria af kæresten til 6 års dag.. Ibiza lyder faktisk også meget lækkert, tror jeg vil overtale ham til det i stedet;) tak for rådet og hav en super lækker ferie lige om lidt er det jo;)Camilla

 10. Jeg faldt lige over din blog! Og hvor har du bare en fed stil!! :DJeg følger dig helt klart fremover.Du ser ud til at kende berlin ret godt? Har du boet der før eller bare været der meget?

 11. Marie BM – undskyld at jeg overså din kommentar og derfor først svarer nu… Tusind tak for de pæne ord, du kan tro det gør mig glad ;)Næ, ikke som sådan mht. at kende Berlin, har været der to gange før, men den første er lææænge siden. Men boede hos/rejste med nogle rigtige Berliner-eksperter ;)