Grinebidder

How you doin’? Making a Joey :)

Bad photographer who’s making me laugh – but hey, it is sort of silly to stand in your messy kitchen taking outfit-pics right? The sad truth is my flat is so tiny, this is more or less my best option…

Scarf Fnubbu// tank H&M// cardigan Lovechild// jeans Cheap Monday// heels Zara// bag Mulberry
Ja så får i også lige mit pixie-køkken at se. Har et lidt bedre spot i soveværelset, men der er ikke rigtig nok lys. Så håber at det her er ok? Ville nemlig gerne forsøge at få lidt flere hverdagsoutfits med, men har ikke helt tid til at gå udenfor, på sådan en almindelig morgen, så håber at this will do.
Havde en rigtig hyggelig aften i går, var på Tonys at spise virkelig lækker mad og bagefter i Skuespilhuset. Mere om det og billeder i morgen, tror jeg det bliver. Nu skal jeg nemlig lige nå til frisøren (nogens pandehåer er laaaangt) inden jeg skal ned at undervise mine hundehold.
Håber at I får en dejlig dag <3
(Visited 172 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. stressstories – cool at du synes det og ja, de gule klatter har jeg mange af – faktisk en del flere end man kan se her. Elsker gult, men synes ikke rigtig at det går i større mængder (jo måske gulve), men så går jeg til gengæld amok med gule lamper, ure, kaffemaskine, blender, viskestykker, karklude m.m. ;)Camilla – tusind tak, ja den tager sig godt nok også pænt ud på det billede. Lidt mere fotogen end mig, hehe :)

  2. Hvor heldigt, hvor meget koster den normalt? hvilke butik købte du den? Den er virkelig fed:)

  3. Hvis du er vild med gule bolig accessories, så har de nogle ganske fine og lidt sjove lysestager i bahne i Fields til 10kr stykket… :-)

  4. Maria – Lidt over 4000 kr. yrk! Tror det var en Kop og Kande, det var i al tilfælde i Helsingør Bycenter. Ved at de har dem i Illums Bolighus bl.a.Anonym – Tusind tak hvor er du sød :D

  5. Maria – Det gør den, meget ;) Og synes den er relativt nem at betjene. I al til fælde i forhold til den store prof espressomaskine jeg bruger på arbejdet. Med denne her får jeg perfekt skummet mælk hver gang ;)

  6. Hej EmilyDu har lige fået mig til at ændre mening omkring træsko moden. Jeg svor at jeg ikke ville kunne li dem, ligegyldig hvor hipt det ville blive, men må indrømme at du har fundet dig et flot par, og så klær de dig super godt. Men tvivler stadig på at det vil klæ' mig:)TanyaMy-lady-life

  7. Tanya – Takker ;) Jeg havde det lidt på samme måde som dig, men syntes at de her var mindre klodsede end så mange andre jeg havde kigget på. Og kan vældig godt lide at de er lidt rå og samtidig gode at have på. Forestiller mig også at bruge dem til noget rigtig feminint og blonde/flæse-agtigt for at skabe en fed kontrast…

  8. Hej Emily..Dine sko er fra Zara, har de dem stadig, tror du? :) De er virkelig fine! Og som du selv siger, så er de lidt rå og ikke klodsede, som som mange andre træ-sko. :D Hvor meget koster de?MVH Tine