Tonys + Ballet wednesday

Bread and asparagus spread. Simple and tasty. 

Vitello tonato. Very classic but with a twist: thin slices of lemon peel. I think I could live on this – it’s really one of my favorite dishes.

Linguini with mussels and Norway lobster

Summer-style tiramisu with rhubarbs, yum.

And the bf’s rustic apple pie, so good that I actually wanted to swap…

Nyhavn. The harbour at the centre of Copenhagen.

After dinner coffees out in the crisp but sunny evening.

Oldie but goldie

Skuespilhuset. The Royal Danish Theatre.

From Skuespilhuset you have a nice view over to The Royal Opera. Many danes find it ugly, but I kind of like it. Though I’m more into the architecture of Skuespilhuset.
I onsdags var vi på Tonys i Havnegade at spise og siden i Skuespilhuset for at se ballet. Begge dele var rigtig godt, men maden blev nok aftenens vinder alt i alt. 
Rigtig fin ballet dog – Shakespeare in Motion – hvor første del blev danset af nogle af kompagniets yngste dansere, mens delen efter pausen blev danset af de ældre karakterdansere. I sig selv et sympatisk projekt og det var også mægtig flot at se på. Jeg var især vild med 1. del hvor den klassiske ballet var mikset med moderne dans og elementer af breakdance. 
Jeg blev dog ikke så bevæget, som jeg før er blevet det til ballet, men til en 50’er var det helt fint og en dejlig ting at lave på en onsdag aften i stedet for at sidde og glo fjerner.
Tonys var virkelig lækkert. Temmelig rustik og klassisk italiensk mad med enkelte twist og der var ikke noget at sætte en finger på, ikke engang indretningen, der er lige mig; masser af rustikke træborde, Eames-stole og farveklatter ;) Regningen er også helt til at leve med. Vi fik 3 retter og et glas vin og måtte slippe 250 kr. pr. næse.
Om lidt skal jeg til et seminar i anledning af at mit studie, Moderne Kultur, har 25-års jubilæum. Så vi er næsten lige gamle. 1985 var et godt år ;) Efterfølgende er der middag og fest i samme anledning, hvilket jeg glæder mig til, er snart længe siden jeg har drukket en lille pils og rystet skinkerne. Nu vil jeg stå på hovedet i skabet og finde noget jeg kan have på.
Håber I får en dejlig fredag :D
Outfit details: coat vintage Burberry// scarf H&M// sunglasses Rayban// purse Balenciaga// dress Topshop// shoes Nicholas Kirkwood

Before going to the ballet at Skuespilhuset this wednesday, the bf and I had a lovely italian dinner at Tonys – unfortunately no meatballs to roll to each other with our snouts ;)

(Visited 402 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Hej Emily.Jeg læser hver dag mange modeblogs. I dag faldt jeg over din og må simpelthen sige wauw!Fantastiske billeder, fantastisk indhold og fantastisk stil.Det er længe siden jeg er blevet så imponeret over en blog.Keep up the good work :)May

  2. Linguini'en ser jo så fantastisk ud! Må arrangere en date med manden til Tony's…Først gult køkken og nu gult tørklæde. Du lokker mig i fordærv med den farve, den er så lækker sommerlig og MÅ have en plads både i køkken og på tøj herhjemme. Farvel dankort, goddag lækre accessories :)

  3. Linda – Mange tak ;) De er taget med et Nikon D40xMay – Ih, sidder helt og rødmer. TAK for din søde kommentar, det betyder virkelig meget :Dstressstories – hehe… sorry :)Sara – Tak, og ja den var virkelig god!

  4. Hej Emily,Har lige opdaget din blog – så fin. Virkelig en lille perle!Helt sjovt at du havde lagt et indlæg af Tonys op, da jeg har arbejdet på Madklubben (samme ejer som Tonys) – som også STÆRKT kan anbefales til alle :)Men jeg er flyttet til Paris nu, og vil følge dig hernede fra.

  5. Louise Blossfeld – Tusind tak, det var da vel nok fine ord. Har endnu ikke været på Madklubben, men den skal helt sikkert også prøves. Hvor dejligt med Paris, håber at I har bedre forår dernede end her ;)Christina – Takker :D

  6. Wonderful shoes, we love it ! we adore the yellow scarf too. Nice blog :)Kisses from FranceOlivia & MariamHttp://daily-women.blogspot.com