Breakfast

Er længe siden jeg har lavet et morgenmadsindlæg, så her kommer et ;) I morges stod den på smoothies med bær, kokosmælk, sojamælk, proteinpulver, hørfrøolie, vanillepulver, kanel, kardemomme og lakrids. Og yoghurt med hjemmelavet müsli med havregryn, kokos, sesamfrø, rosiner, mandler og gojibær. Og Pukka-te i de der fine papkrus de har i 7 Eleven for tiden. Ved godt det er noget så fjollet, men synes altså de er pæne.

Jeg er så øm i kroppen i dag, at jeg ikke helt ved hvordan jeg skal få slæbt mig ind til Skuespilhuset (skal jo se ballet i aften, yippie) i aften… Kom til lige vel overentusiastisk at tage en bodypumptime efterfulgt af en times spinning i går og har ikke styrketrænet i to måneder… upsan. Så dagens løbetur må vente til i morgen og i overmorgen når jeg er klar igen, vil jeg atter til pump. Ved ikke hvorfor jeg har været så sløv til at træne andet end løb de sidste par måneder, men sådan er det vel af og til. Nu er jeg i al tilfælde klar igen ;)

My breakfast this morning. Smoothie on coconut juice, soy milk, lots of frozen berries, whey protein, flax seed oil, vanilla, cinnamon and liquorice. Yoghurt with homemade granola with oats, grated coco, sesame seeds, raisins, almonds and goji berries.

(Visited 275 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Yummi, lækker morgenmad. Og god blog, kommer nok til at kigge forbi jævnligt :-) Kombinationen af mode, appetitlige billeder, sporadiske tanker og madindlæg er lige mig! Kan det passe du virker bekendt? Har du engang blogget på Kernesundfamilie.dk?

  2. Anonym – ordentligt sygt meget ;) Ej spøg til side, har to jobs, studie og en helt masse andet, som man bla. kan læse om her. Men det er jo langtfra alt jeg skriver om. Jeg har ikke så mange timer her på kandidaten (desværre) og jeg har lige fået læseferie + jeg arbejder som tjener og hundetræner og det er om aftenen/eftermiddagen, så jeg har nok mere tid i løbet af dagen end de fleste. Og den prøver jeg så at bruge fornuftigt;) Men man kan jo ikke nå alt, så for eksempel ser jeg aldrig fjernsyn, da der er andre ting jeg hellere vil :D

  3. Belinda – Det var det også :) De er købt hos Naturpoteket på Torvegade på Christianshavn. Tror at mange helsekostforretninger har dem…Marianne – Tak, det er jeg glad for at du synes ;) Og jow jow, det er mig der bloggede hos Kernesund :D

  4. Mmm det ser lækkert ud:-) Ligner utroligt meget den slags morgenmad, jeg selv laver. Jeg tror du vil synes om mine madopskrifter, for det ser ud til, at du også holder af lækker og sund mad:-) Tag et kig forbi…