Sunday stroll and ice cream

VM-bjerget – one of my favorite pieces of contemporary architecture in Copenhagen

i had tiramisu and strawberry – both ridiculously good
bf had pineapple/passion-yoghurt and white chocolate, very yummy as well. you are supposed to eat the bf’s food right? :)

Ismageriet laver efter min mening den bedste is i København, så da vi alligevel var i Ørestad i går, kunne jeg ikke dy mig for at slå et smut forbi. Også selvom det ikke rigtigt var isvejr. Og så igen, det er vel altid lidt isvejr ;)
Outfit details: scarf Dune// jacket, gloves, shorts Topshop// purse Balenciaga// boots Designers Remix Collection

Went for a stroll and an ice cream cone at Ismageriet, best ice cream in Copenhagen, yesterday. It might have been a bit to chilly for ice cream, but in my world it never is ;) 
(Visited 237 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Iiih Emily du ser virkelig skøn ud på close up billedet med æbletræer i baggrunden! Man bliver jo irriterende lækkersulten af det her indlæg :b

  2. Um lækker is, det minder mig om at jeg også snart skal igang med alt is-spisningen.. Btw. Fedt sæt, jeg er virkelig vild med din stil, helt forelsket (;www.frkgraa.blogspot.com

  3. Hello!you have an amazing blog, I never been here before, but I really like your style, and your beautiful pictures!If you don't mind, can I add you to my favorites?xxx from spain, darling!

  4. Åh det ser godt ud!! Der skal jeg da ud. For tro det eller ej, har jeg aldrig været ude i den der ørestad!

  5. Dine Zara sko du havde på for et par indlæg siden, hvor høje er de, og hvad kostede de? :)Er det lang tid siden su købte dem, og hvor?Jeg er forelsket i dem!Emma

  6. FashionHippieLoves – Thx!Louise – tak er også meget glad for dem og for at jeg købte to par i sin tid ;)Katrine K. – Præcis! Vi Amar' tøser ved hvad det handler om :)Skille – Tusind tak… og undskyld…Frk. Graa – ja, den slags må man endelig ikke glemme. Og tusind tak, det er jeg da helt stolt over at høre :DAnna – Mange tak, hvor er du sød :)Juliet – thanks a lot, and of course you can add me to your favorites, I'd be honored ;)Emilia – afsted til Ørestad med dig :)EmmoEmmo – Hehe, jamen har da allerede svaret dig på det indlæg hvor du skrev først (og på StyleGallery) ;) Men kender godt når man virkelig brænder for noget. De er 13-14 cm ville jeg tro og kostede så vidt jeg husker 799 kr. Jeg købte dem i Fields for halvanden uge siden. God jagt! Håber at du finder dem ;)

  7. Jeg bor i fucking jylland, så jeg må til at lede!Jeg er bare desperat efter at få fat i dem, bær over med jeg stalker dig lidt :)Emma

  8. EmmoEmmo – Hehe… helt helt i orden. Hvad størrelse bruger du? Gider godt at se efter dem næste gang jeg er i Zara. Kender godt den der følelse ;)

  9. Jeg bruger en 39 :)Ærgerligt Zara ikke har en online shop!De er så fantastiske, men skal lige overveje det med højden, er 1.76 i forvejen- Emma