Look of the day: Fall?

så blev det endelig til et ordentligt kig på tatoveringen
Hvad er det lige der sker med det vejr? Her går man og længes efter sommer og florlette kjoler, men det er altså efterår derude folkens. Derfor trak jeg i dag i et mere efterårsinspireret look. Desværre allermest fordi jeg er blevet svært forkølet (af at lege sommer…). Så mandede mig op til lidt billeder (well det var ret sjovt, som det vist fremgår) og siden har jeg ellers camperet på sofaen under et tæppe med min eksamenslæsning – sans heels :)
Nu kommer der snart én med suppe til mig – Spitzenklasse!
Outfit details: vintage hat// Ayamara poncho// Zara pants// Marni heels
It’s more fall than spring here in Denmark at the moment, so today I tried to dress more appropriate, hence the fall look. Well, and because I’ve caught a cold (because I dressed for spring this weekend…)… 
I’ve been camping on my sofa under a rug all day, studying for my upcoming exams and drinking gallons of tea. The bf is coming by with soup in a minute, Spitzenklasse!
(Visited 579 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Malsen – tusind mange tak;) Anonym – det kan du tro at jeg vil og det står der allerede, under outfit 'details' :DAnna – tak, de er købt i slutningen af marts…

  2. Juliet, Ana Lopez and Valentina_s – thank you all so much, your comments really makes me happy ;)Katrine – Tusind tak, er også mægtig glad for den, men derfor er det stadig rart at høre at andre også synes den er pæn :)

  3. awesome outfit, you look amazing, hot heels!! love the blogwant to link exchange?come follow the first ever fashion blog from a guys POV, let He know what you think fashionbyhe.blogspot.com

  4. Hej Emily.Tak for din kommentar og i lige måde:) Det var også hyggeligt at møde dig:) Wauw nogle flotte billeder du har herinde!Knus Jane

  5. Fashion By He – thank you so much! i'll just check out your blog ;)Jane – Tusind tak. KlemAnonym – Hehe… ok, men det er jo ikke til at vide hvem du er :D Er det den grå Balenciaga du tænker på? Den er jeg ret skudt i, men kunne måske overveje den brune…SUS / Miss K-Ål – sejt, tak!

  6. Du har det lækreste, fyldige hår!- okay, mærkelig kommentar! Men havde jeg stået overfor dig, ville det være fløjet ud af munden på mig, og det er jo et kompliment! Jeg elsker flot hår!/anne

  7. Anna – hehe, jamen tusind tak. Det var da en rar kommentar og absolut en jeg sætter stor pris på. Det hår er lidt af en kamp – her er det ovenikøbet glattet – det fylder lidt for meget hvis du spørger mig… Det er et lige vel uregerligt Ronja Røverdatter synes jeg. Så derfor betyder din kommentar meget, man skal huske at værdsætte og være glad for det man har og det fik du mig lige mindet om. Tak ;)

  8. Du har en fantastisk skosamling. Er vild med de Marniheels – de minder mig altid om YSL's tributes. De er så tidsløse. :)