My winter boots to be

Yndlings!

Frede med de små fusser, prøver yndlingsstøvlen.

Var ikke så tændt på taskerne (men er jo altså også ret konservativ og fanatisk på det punkt), men denne clutch er lige mig og må gerne flytte ind til efteråret, når sagerne kommer i butikkerne.

Var ret vild med denne kappe, men er ikke sikker på om jeg kan bære den. Er jo desværre ikke verdens længste menneske. Men det kunne Mikkel altså :)

I går tog Kia og jeg den lange vej fra Amager til Nord Vest hvor der var blogger-aften hos Friis og Co. og det var simpelthen så hyggeligt og sjovt. Vi så på efterårskollektionen og snakkede og hyggede… og dansede lanciers…
For mig, der jo er ret ny i gamet, var det rigtig rart at tale med andre bloggere om… ja, blogrelaterede emner som hvordan og hvem der skyder dagens, kommentarer (de søde, de sjove , de sure) og alt muligt andet. Måske ikke så spændende for udenforstående, men jeg har ikke rigtig kunnet tale ‘blogging’ med nogen før, så for mig var det virkelig rart ;) Og så er det sjovt og lidt pudsigt at møde mennesker som man på sin vis synes man kender lidt i forvejen, fordi man læser deres blog.

Selvom der ikke findes meget Friis og Co. i min garderobe (1 par støvler, for at være helt præcis), faldt jeg pladask for et par støvler fra efterårskollektionen. De minder i sålen og hælen helt vildt meget om mine Zara clogs, bare i en lukket (og brun) udgave, nøj hvor de altså var fine.

Der var også en kappe, som jeg fandt ret interessant – og så var det jo rart at have en model ved hånden, der gad at posere og vise kappen frem. Ingen tvivl om at Mikkel så fierce ud ;)

Tusind tak til Friis Mia og de andre bloggere for en rigtig hyggelig aften!

Went to a blogger event at Friis & Co. to preview their fall line yesterday. Really fell in love with the brown boots which in many ways reminds me of my dear Zara clogs. And the cape which fellow blogger Mikkel posed his ass of in ;) 

(Visited 255 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. "ynglings" støvlen er altså også virkelig flot! Ligner en man endda også kan stå fast i når det en gang bliver vinter igen hehe :b

  2. Skille – jep flot OG praktisk ;)danishwardrobe – jamen de er da fra Friis og co. skal nok lige finde ud at pris og hvornår de kommer i butikkerne :DSimone – Tjekker op på det, men det er fra efterårskollektionen, så det er desværre nok ikke lige foreløbig. Vi må vente pænt :)

  3. øv øv øv øv ØV! Den fineste og visuelt mest charmerende danske blog er røget i 'bloggerfælden'. Det må være rigtigt dejligt, som blogger, at blive inviteret til events, snakke med ligesindede og måske endda få en fin gave eller rabat. Men (efter min mening) er rapportager fra 'bloggerevents' det mest dræbende for en blog i Danmarks lille (mode)blogosfære. – også selvom de enkelte bloggere giver det deres egen vinkel, ved eksempelvis at udvælge deres favorititems.Jeg skal bestemt ikke diktere hvad nogen skal poste på deres blog, men din er så fin Emily, så jeg håber ikke du giver efter for lemmingeeffekten:)Jeg beklager, at min debuterende kommentar bliver af denne karakter. Jeg er rigtig glad for at følge din fine blog dagligt!De bedste hilsner, Sidsel

  4. Sidsel – Først og fremmest tak for de meget pæne ord om min blog. Som du selv skriver; lidt ærgerligt at din debuterende kommentar skulle være af denne art – især når du tilsyneladende havde så meget pænt at sige.Det der til dels driver en blogger er jo bl.a. læserkommentarer og dér hvor vi kan se hvad der er fedt og fungerer er på de positive kommentarer. Så hellere flere af dem, på de indlæg du kan lide end den anden vej rundt, er min grundholdning.Dermed ikke sagt at jeg ikke er mere end åben for konstruktiv kritik og din kommentar er jo helt igennem sober, så den fortjener et svar.Ja, jeg synes det var rigtig dejligt at være med til det arrangement. For det første fordi jeg fik muligheden for at møde nogle interessante mennesker, som jeg kunne tale om blogging med. Det er noget der ligger mig meget på sinde, både personligt og studierelateret, så det var alletiders. For det andet interesserer jeg mig jo meget for mode (og shopping) og synes da, at det er helt fantastisk spændende at se hvad der kommer i butikkerne til efteråret.Når der så samtidig er et glas vin og lidt snacks (ingen gave eller rabat), og nogen har stablet et fint arrangement på benene, så er jeg altså game :)Det er den slags ting, som magasinpressen har haft monopol på i evigheder, men nu sker der en demokratisering af det og det kommer mere ud til 'folket' – i form af/via bl.a. bloggere. Når bloggere vælger at vise 'rapportager' fra bloggerevents tror jeg snarere at det er for at inkludere læseren i begivenheden end for at ekskludere dem.Derimod synes jeg ingenlunde at mine billeder var 'rapportage fra bloggerevent'-agtig. Jeg så et par støvler jeg var virkelig virkelig vild med (drømte lidt om dem om natten :D) og dem valgte jeg at vise jer sammen med et par andre ting jeg syntes var flotte. Ud af et showroom på flere hundrede forskellige ting. Og så kappen som Mikkel har på, men det var nok mest fordi jeg syntes at billederne blev flotte (og wow, jeg synes altså de er fierce).Hvis jeg havde fotograferet et par sko jeg syntes var flotte i Zara havde det så været ok?Mange af jer, er jo kede af at jeg først viser tingene, når jeg har dem på og de derfor ofte allerede er udsolgt i butikkerne. Her har jeg muligheden, for at vise det før de overhovedet kommer i handlen…Jeg gjorde egentlig bare det jeg gør hver dag: tager billeder (som jeg efterstræber er af en høj kvalitet) af ting jeg finder smukke eller inspirerende i løbet af min dag, skriver et par ord om dem og poster det på bloggen. Nogle dage er jeg ude at se på kunst og andre dage laver jeg noget andet, som i forgårs hvor jeg var til bloggeraften hos Friis og co.Men havde jeg valgt at lave en decideret 'her er showroomet, her sidder vi og hygger'-billedserie så synes jeg også at det havde været helt ok! Igen; de bloggere der gør det, gør det ifølge min bedste overbevisning for at inkludere deres læsere og 'tage dem med'.Håber at dette har kastet lidt lys over hvad jeg mener om tingene, ellers vil jeg gerne uddybe.Jeg vil gerne love dig, at min blog forbliver sin egen – også selvom jeg tager til et pr-arrangement eller to og poster et billede derfra ;)Jeg er meget glad for at du følger med dagligt og håber at du fremover vil kommentere mere – også når du bare synes tingene er dejlige :DKlemEmily

  5. Kære Emily,Mange tak for dit uddybende og velovervejede svar.Jeg synes du har en rigtig god pointe i at bloggerne 'tager læserne med' når de viser billeder fra arrangementer. Og selvfølgelig skal man blogge om hvad man laver af blog-releterede ting – om det så er ballet (som jeg til fulde deler din entusiasme omkring) eller et bloggerarrangement.Min kommentar er udtryk for min helt personlige holdning, som nok ikke repræsenterer flertallets. Jeg finder for eksempel heller ikke billeder fra butikkerne – for eksempel af et par flotte sko fra Zara, som du selv nævner – særligt underholdende, eller, det er i hvert fald ikke mine ynglings indlæg:)Jeg er ikke interreseret i hvad jeg hurtigt selv kan anskaffe mig i butikkerne – jeg bliver inspireret af din stil (gennem outfitbilleder – hvor jeg sjældent noterer mig hvor tingene er fra – jeg ser mere helheden, stilen), den generelle fine visualitet på bloggen, af de områder du besøger osv.Min (set i retrospekt, lidt for konfronterende) kommentar er udelukkende et udtryk for, at jeg et kort øjeblik var bange for at din blog ryger med i den lidt ensformige, ja stil er det vel ikke – mere de typer blogindlæg, som man ser på danske modeblogs. Særligt arrangementindlæg, hvor der er billeder af de andre bloggere, en håndfuld produkter & selve location og de såkaldte 'spoting'billeder fra butikkerne. (det bliver nok lidt for forbrugsorienteret for min smag:)) Men som du ganske rigtigt selv fremhæver, stemmer dine billeder godt overens med den tilstedeværende stil på bloggen.Jeg elsker originalitet inden for dette medie og tror også på at det er vejen frem, især nu hvor modeblogs efterhånden er så stort, at de fleste kvinder mellem 15-25 vel kender til begrebet. Jeg vil bestemt bestræbe mig på at få kommenteret på alle de indlæg jeg synes særligt godt om – det er jo i virkeligheden lidt mærkeligt at man (jeg) primært råber højt om de ting man (jeg) er tvivlende omkring.Alt det bedste, Sidsel

  6. Hej igen Sidsel,Jeg forstår dig til fulde og er egentlig også meget enig med dig mht. hvad der er inspirerende (altså hvad jeg selv synes er spændende at se i en blog) og hvad jeg er knap så interesseret i.Da jeg startede bloggen, anede jeg ikke hvilken vej den skulle/ville gå og hvilken form den ville tage, men jeg er ret tilfreds med den som den er nu (selvom den jo på den ene og den anden måde udvikler sig hele tiden). Så ingen grund til at frygte at den ændrer sig drastisk ;)Tak for vores 'lille snak', jeg fik virkelig sat ord på nogle tanker jeg har haft. Så dejligt med konstruktiv kritik og dialog ;)Rigtig god weekend!

  7. Selv tak for vores 'lille snak'. Jeg har det på samme måde ift. at få sat ord på nogle tanker:)Rigtig god weekend til dig også!Sidsel

  8. Så er der priser og leveringstidspunkter på sagerne ;)Yndlings- Shelly 1199,- levering sept/oktStøvle med pels. Shannie 549,- Lev. Sep/oktClutch – Cube Bag 399,- levering aug/sep