Puppy love

Var ude at besøge ham her i går, Albert gravhund 8 uger. En af mine veninder er lige blevet den lykkelige ejer af ham og jeg er altså nem at lokke på besøg hvis der er hundebaby. Så sød og klodset og dufter/lugter på den der helt specielle hvalpemåde (ligesom at babyer dufter helt specielt). Er helt hvalpeskruk nu.

I dag har jeg rygende travlt, har siddet og skrevet opgave (jep eksamensræset fortsætter) her til morgen og skal nu til Beauty Avenue og have stængerne gjort sommerklar med sugaring (den hårfjerningsmetode + stedet kan virkelig anbefales). Derefter skal jeg ud til min bedste Bedste, så hjem og pakke lidt  og siden til H&M against aids shoppehalløj med Kia. Dejlige ting, bare lidt for lidt tid.
Så derfor er jeg også lidt bagud med at svare på kommentarer, har dog læst alle og sætter stor pris på dem ;) Svarer så snart der er tid.

Håber I får en rigtig dejlig dag!

Visited my friend who just got this adorable puppy yesterday. His name is Albert and he’s only 8 weeks old, just too cute! I so want a dog, just haven’t got the time at the moment, hopefully next year…

(Visited 197 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Nej nej nej…Jeg er vokset op med gravhunde, så Albert smelter virkelig mit hjerte… Åh ja, duften af hvalp og små, tørre poter… SUK!- Katrine Ny.

  2. Hvad er det der hænger i din halskæde?Og den hundi der er da sød. Har også en ruhåret, så kan godt være med til at sige nåå. ha.

  3. -jeg har så lige læst længere nede at det var et hjertevedhæng som jeg nemlig troede det var, det ret fedt, ved du om det er sølv? har ledt efter sådan et længe!

  4. Hvor er den bare nuttet! Jeg er også hvalpeskruk for tiden.. Meget endda! Du skrev på et tidspunkt, at du havde købt en parka på et lager i København (så vidt jeg husker) har du adressen, og hvad er prisklassen? :)

  5. Alle – ja han er virkelig en nuser lille fis ;)Anna – den er købt i Kbh. K, der er en genbrugsbutik, men den er fra et tysk overskudslager. Den kostede 350 kr.