All my bags are packed

Så er der ved at være pakket og jeg glæder mig som et lille barn. Fik lige det her kitsch sko-kuffertmærke af verdens bedste mutti. Så kan jeg i al tilfælde kende min kuffert ;)
Vi flyver tidligt i morgen (godt at man bor på Amager, tæt på lufthavnen), så det bliver alt for nu, vi blogges forhåbentlig fra Lanzarote. Mon ikke der er wi-fi på La Santa?

I’m ready to fly of to Lanzarote early tomorrow morning. Just got this kitsch luggage tag from my sweet mum. It’ll be really easy to find my luggage now ;) 

(Visited 198 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Rigtig rigtig god ferie – og her sidder man så på en varm læsesal og er en smuuuuule misundelig

  2. God ferie. Knus Katrine ps. der er netcafé dernede plus trådløst internet i receptionensområdet). :)

  3. Ih hvor er du god! Der findes baaare alt for mange blogs som er minus interessante-men diiiin! Den er god! Fede billeder, god stil, godt skrevet-I like!Jeg linker din blog til min blog og bliver ved med at følge din verden :)Bedste hilsner

  4. Tusind tak for alle jeres ønsker om god ferie!! I er de bedste!Charlotte – den er fra Magasin i fields og koster bare 80 kroner, den er simpelthen så praktisk:) Caterina – wow, tusinde tak for de mange rosende ord! Det gør mig virkelig glad at høre ;)