Pretty/Creepy dress before sunset

dress Topshop// cardigan Gina Tricot// shoes Balenciaga

Kan simpelthen ikke huske hvornår jeg sidst har slappet så godt af. Har det helt fantastisk dejligt her og nyder varmen. Hører at det er kedeligt vejr i Danmark :(   Nu må det da snart være nok… 
Ikke så meget nyt at fortælle om siden sidst egentlig, slapper bare, dyrker en hulens masse sport og hygger med kæresten og hans familie. I morgen lejer vi en bil og kører lidt rundt på øen, trænger vist også snart til at komme lidt udenfor ‘reservatet’. 
I’m still just relaxing, doing sports and enjoying myself here at La Santa in Lanzarote. Tomorrow we’re going to rent a car to explore some of the island. So long :)
(Visited 154 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Hehe, kan ikke lade være med at smile lidt – på billede to og også et af billederne i forrige post, ser dine ben bare helt umuligt mikro ud! Men kan ikke helt se din krop bøjer, pga. de fine, mønstrede kjoler :DDu ser skøn ud! Er kun lidt (meget) misundelig på din ferie..

  2. Nøjh de sko er fantastiske! Må jeg have lov at gætte? Det kostede en mindre national formue ikke? ..Synes nu godt lige at du kunne have snuppet et par af dine læsere med i kufferten, vi fylder slet ikke så meget xD

  3. Sikke nogle fine billeder! – God kontrast mellem råt landskab og fin pige i kjole og høje hæle./Sidsel

  4. Tina – hahahahaha, det havde jeg slet ikke tænkt på, hihi men du har sgu ret ;)Og tak…Chaos – tusind mange tak :)Veronica Falco – thx sweetie!Skille – jaaah ikke? Næ, det var faktisk meget til at have med at gøre. De er sidste års model og jeg fandt dem til 150 dollars på eBay ;)Godt nok lidt små, men det må man jo tage med eller…Ih, det ville jeg også gerne, men hvor skulle alle skoene så have været? :DSidsel – Takker! Det havde jeg slet ikke tænkt på, men ja kontraster er læks ;)Fanny – TAK! Det var sødt og jeg bliver meget glad og synes ikke det lyder forkert :)

  5. Takker :) Jeg søgte på Balenciaga cork heels tror jeg. De findes også i en plateau version, der skal du søge på Balenciaga cork platforms, god jagt!