La la la Santa

dress Topshop// necklace Bjørg// sandals + bracelet Balenciaga

Så er der lige lidt lyd fra mig. Tusind tak for alle jeres ønsker om en god rejse! Her er simpelthen så skønt, skulle dog lige indstille mig på at det var en slappe-af-ferie, er jo vant til at fare rundt når jeg er afsted, men sådan en tur med solbadning, en masse sport og læsning er jo slet ikke tosset. Regner dog ikke med at gemme explorer-Emily helt væk, tror vi skal ud at kigge lidt på et marked og en vulkan en af dagene, men bortset fra det står der bare afslapning på programmet. Vi bor allesammen, hvilket er 8 styks, i en kæmpestor lækker lejlighed med 3 altaner med smuk udsigt, virkelig fantastisk og meget hyggeligt. Har løbet, svømmet, spillet badminton og squash, været til yoga og combat, og spist en hulens masse for der skal jo lidt energi på også ;)

Just a quick hello from my holiday, I’m having a blast here at La Santa doing nothing, sunbathing, playing with the bf’s sisters kids (they’re soooo cute) reading and doing a lot of sports ;)

(Visited 262 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Du er heldig. Nyd det hele i fulde drag. Kh Katrine (der er meget misundelig, he he :) ps. guideshowet om mandagen er meget hyggeligt/kliché, så vil anbefale jer at se det og grine af jeres green-teams :)

  2. Du har modtaget en "You're Going Places Award" på min blog – kig forbi, og husk at sende den videre, til de 10 bloggere, du mener, fortjener den !/Lindabruunbybruun.blogspot.com

  3. Skønneskønne billeder. Send et skud varme i vores retning. Håber, du kommer ned i zentempo og får det nydt en masse:)

  4. Lika – Tusind tak ;)Katrine – tak og tak for alle dine gode La Santa-tips! Vi så showet i går og det var griner og kliché (på den fede måde) :DLinda – tak! Det er mig en ære :)Mie – mange tak, der står 'La vie en rose'Ana Lopez – Gracias Analita ;) me encanta tu blog tambien!Linda – tak! sender masser af varme (tanker) mod dk :)Christina – thank you so much!anonym – takker ;) er ikke helt med på hvilken ramme du mener?