My weekend in pictures

Aftentur i Strandparken

hvad mon den fine mintgrønne campingvogn laver i Amager Strandpark?

Sommerhusvisit i Hornbæk

det lækreste brød fra Gilleleje Havn

genboens hundepiger, der nærmest bor inde hos mine forældre :)

nye slags Hansen is

hindbær lakrids var favoritten og skal klart prøves igen

topfugl?


Torsdag aften efter jeg havde undervist mine hundehold, hentede den søde kæreste mig med mad og kolde øl, som vi nød på et tæppe i Strandparken. Efterfølgende gik vi en tur i den smukke solnedgang, christ hvor jeg altså elsker ‘min’ strand. Det har jeg i øvrigt skrevet lidt mere om på Amager am See bloggen.
Om lørdagen pakkede jeg, som skrevet tidligere, mig selv, mine tømmermænd og lidt vasketøj og drog til Hornbæk, hvor mine forældre har sommerhus. Og så stod den ellers på læsning, afslapning, solbadning og god mad.

Some photos from my weekend. A lovely walk in the sunset at Amager Strandpark beach with the bf and a trip to my parents summerhouse :) 

(Visited 271 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. UH! Hvor kan man købe den slags? Mindes kun at have set Hansen is i plastic bøtter og ikke disse varianter.

  2. Guapizimo – tak tak og ja jeg synes også det er sådan en rar have ;)Linda – Tak :DLine – De er købt i Super Best i Hornbæk og der er hele 10 spændende varianter