Granola

Var ude for at tage billeder til tredje og sidste del af Frederiksbergguiden i tirsdags (se de to andre under Guides til København i topbjælken) og var i den forbindelse forbi Granola på Værnedamsvej, faktisk mest fordi jeg skulle tisse… Granola er jo allerede med i guide nr. 2. Og så kom jeg også til at købe en lille godte… eller tre  :)

Men inden I får godterne at se, skal I lige nyde denne sæbepumpe. Granolas toilet er nemlig lige så gennemført som resten af etablissementet. Mon man kan få lov at bo der?

og fine cupcakes og andre søde sager… jow, der ville jeg altså godt bo :)
og så har de fået macarons og det var dem der måtte med hjem. Ved ikke om det er noget der er sket for nyligt, men de havde dem i al tilfælde ikke sidst jeg var forbi. Og de var gode og helt rigtige comme en France :)
de kostede godt nok 20 kr. for tre, hvilket måske er lidt pebret, men hey – det er en halv kop café latte ude i byen og der er da betydeligt mere håndværk i de her. Så kan man jo drikke kaffen hjemme – det gjorde jeg i al tilfælde :)

mmm… så nydelige og fine og små og søde…
Må virkelig snart prøve at bage dem selv – det kan være at det skal være næste uges overspringshandling fra eksamenslæsningen.
Went by retro café Granola at Værnedamsvej the other day and bought some of their divine little macarons. I’m thinking about making them myself sometime soon.
(Visited 503 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Ah, Granola er sådan et dejligt sted til morgenmad når man har tømmermænd, men ikke vil falde i fastfood- eller brunch-fælden! Jeg bor næsten lige ved siden af, og deres græske yoghurt med frugt har reddet mig mange gange efterhånden :)Jeg må checke de der macarons ud næste gang jeg kommer forbi!XXX,Vanityvanityxxx.blogspot.com

  2. Eeeelsker din blog og denne her var lige i øjet da jeg er kagesulten, nu kan jeg lukke øjnene og forestille mig at jeg spiser dem direkte fra billedet haha.

  3. Dine guides er virkelig gode. Hvis du får tid og har lyst må du også meget gerne lave guides over andre dele af KBH som vesterbro, amager, sydhavnen mv.? Altid fedt at høre fra andre hvor de kan lide at shoppe, spise mv.Rigtig god blog du har i øvrigt :)

  4. Vanity – Ja det er nemlig sådan et dejligt sted :)Anja – tusinde tak!Karoline – yep :DAnonym – mange mange tak og jo planen er at der kommer flere!