An Education

pics Nordisk Film
I mandags var jeg inde at se An Education, perfekt regnvejrs- og eksamensafbræk. Havde faktisk smugset den i flyveren på vej til Mexico, men ville også lige se den på det store lærred. Og det var virkelig en af de der ‘film skal ses i biografen’-oplevelser. For fra at have syntes, at den var sådan ok god, syntes jeg nu at den var helt formidabel. 
Film er jo nu engang levende billeder og i de fleste tilfælde gør man de billeder mest ret ved at se dem sådan, som de er tiltænkt – og det er sjældent på en mikroskærm på et flysæde.
Især med en film som An Education (eller A Single Man), der byder på særdeles smukke og lækre billeder, er det værd at ofre biografbilletten.
Vældigt dygtigt skuespil, en knusende handling og smukt tøj – go see!
Med hensyn til at ofre biografbilletten, der jo er en noget pebret sag, har jeg lidt tips og tricks.
For jeg elsker virkelig at gå i biffen, men orker ikke at det skal være så kostbart. Så jeg er medlem af Filmporten og Biografklub Danmark, og kommer på den måde ind at se deres udvalgte film til halv pris. Jeg køber medlemskabet sammen med venner/familie, for på den måde også at spare på det (der er grupperabat). Og så har jeg et Teliaabonnement, der tillader mig at tage en ven gratis med i biffen om tirsdagen (eller splitte billetten, så nærig er jeg :D). 
Og så skal man lade være med at købe vanvittigt dyrt slik/sodavand/popcorn, det er jeg bare ikke så god til… 
Saw the magnificent An Education monday. Carey Mulligan is absolutely adorable, such an exquisite actress. And the frames, 60’s touch and outfits are to die for. 
(Visited 260 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Med Hensyn til det med cola og slik, så plejer jeg bare at tage en dåsecola og en pose slik/chips eller hvad det nu skal være med i tasken. Der er i hvert fald en del penge at spare! :)

  2. Den må jeg altså i bio og se. tak for tip ang. billetter. Jeg er god til at glemme at komme ind og se filmene inden de slutter, så jeg må i blockbuster i stedet. Nu har jeg så lige opdaget at på http://www.filmstriben.dk kan man gratis se film på sin computer. Det er nemlig tilkoblet dit bibliotek, så det er bare et e-lån. Super smart. Her i weekenden fik jeg bl.a. set Slumdog Millionare. Tænkte jeg lige ville dele et lille film-tip.Knus Katrine