Look of the day: Lazy Sundaytee St. Pauli// jeans and scarf H&M// bag Black Lily// booties Friis & co.

I søndags stod den på tømmermandshygge og junkcrawl på Fisketorvet med min søde Nina – og jeg så sådan her ud :) 
Da vi havde mæsket os i fedtede og salte sager, smuttede vi i biffen og så Eclipse. Jeg var ikke særlig begejstret. Meget mere er der vist ikke at sige til det. Var ellers lidt hooked på 1’eren og 2’eren, men her må jeg stå af, ævsan…
I dag har jeg været på en helt eventyrlig cykeltur her på Ønskeøen (Amager, hvis nogen skulle være i tvivl), med kæreste, jordbær, hav, sol, stegt flæsk, flyvere, fadøl, heste, is, geder og alt hvad der ellers hører sig til. Mere om det en af dagene :D
Last sunday I went to the movies, well a tad hungover – thank god for sunglasses :)
(Visited 177 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Cykelturen lyder fantabulous… så'n én bli'r jeg vist os' nødt til at skrubbe ud på, inden efteråret sætter ind!Glæder mig til at høre mere ;-D/xxx Nete

  2. Har de sådan nogle fine jeans hos H&M? Jeg leder efter en god skinny (en sort), og ved ikke rigtig hvor jeg kan finde en god en. Har du købt den for nyligt?

  3. Hehe, tak tak – så nu ikke så vaks ud bag brillerne :)Bukserne er købt i maj ca., men tror at det er nogen de har hele tiden… Modellen hedder Slim, de er fra deres jeans 'mærke' &. Har selv klippet i dem.Ellers er jeg glad for skinnies fra Moto, dem kan man købe hos Topshop :DNete – ja det var så dejligt, afsted med dig :)Linda – Nope, vejret var temmelig kedeligt her (dog lidt for varmt til hue – men havde en dårlig hårdag…) ;)