Look of the day + Food of the day: At The Dee Diner

Jacket Zara// dress Queens Wardrobe// heels Max Mara// hat vintage// bag Mulberry// necklace from Beadhouse

Jeg er så heldig at låne min mors bil for tiden, så sidste mandag kørte kæresten og jeg ud til, den for nyligt åbnede, The Dee Diner på Vigerslev Allé. Altså man kunne teknisk set også være cyklet, men det er altså en pæn tur fra Amager, og når vi nu havde bil…

Og The Dee Diner er virkelig et besøg værd, bil eller cykel – men det er jo ret diner-agtigt at komme i bil, hehe.
Desværre ikke så meget for deres burger, som jeg syntes smagte en anelse… Ja, kan ærlig talt ikke rigtig beskrive det og måske var det min egen fejl, da jeg bestilte bøffen medium. Gå, efter godt gennemstegt, må være mit råd. Havde nemlig på fornemmelsen, at det måske ikke var det allermagreste hakkekød, der var brugt og den slags smager altså ikke så lækkert rødt. Kæresten var dog fuldt ud tilfreds, så måske det er mig, der er sippet.
Men der var gode fritter og endnu bedre, ordentlig mayo. Som ifølge mig, er det allerrigtigste at dyppe sine fritter i (har ikke boet i Bruxelles i et år for ingenting) – hvis de nu ikke var fede nok i forvejen :)

Heldigvis var deres Key Lime Pie, som vi begge havde set frem til, lige i øjet. Ovenpå burgeren nøjedes vi med at bestille en til deling, men var millimeter fra at bestille endnu en, så god var den! Sur, sød, sprød – perfekt!
Og så fik vi “a damn’ good cup of coffee” til – med gratis refill forstås :)

Alt i alt en rigtig fin oplevelse og skal måske også lige nævne den vældig gennemførte indretning her på falderebet. Der er i øvrigt også en Tiki-bar, der har åbent fredag og lørdag, som jeg gerne vil prøve ved lejlighed.

Jakken købte jeg i Barcelona på udsalg og skoene er et gammelt udsalgsfund fra Biarritz for et par år siden. Den fine skull halskæde er en fødselsdagsgave :D

Went to a new diner in Copenhagen – The Dee Diner, an american style diner with a very true menu and atmosphere. Had a great night and their Key Lime Pie was definitely worth another go.
Wore my new Zara jacket bought at the sales in Barcelona and a hat bought at the Roskilde Festival. The shoes are old Max Mara bought on summer sale in Biarritz a couple of years ago – so all in all kind of a ‘summers buys’ look :)

(Visited 491 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Hvor ser du bare fin ud. (Også på forrige billede -To af mine yndlingsoutfits)Og tak for alle de gode fifs til vores skønne København :-))

 2. I øvrigt, hej igen Emily.Jeg gik i dag en tur omkring i Frederiksbergs gader, og ville prøve at finde nogle af de steder, du har beskrevet i din Frederiksbergguide. Et par spørgsmål:1. I hvilken gade ligger Muda Nashi?2. Jeg kunne ikke finde Granola på Værnedamsvej? Ærgerligt, for havde faktisk glædet mig til at smage en blåbærmuffin (som der har været en del billeder af på bloggen :-) Hvor i gaden ligger den? kærligst /anne

 3. ER dybt forelsket i dit sæt !!! Alt for lækker med farverne, blonderne, hatten, tasken ja det hele !Thumps up gange 10 ! ;)/Linelineoestergaard.blogspot.com

 4. Du tager altid de mest fantastiske og levende billeder… er solgt, og får lyst til at besøge stedet med det samme! Lime pie here I come:)

 5. Jeg synes dit hår er rigtig flot i denne her serie billeder. Det klæder dig virkelig med det lange pandehår!

 6. Linda – ja, det er også for lækkert, fik virkelig Beverly/Twin Peaks/Pulp Fiction/100 andre film/serier vibes af at være der :)Guapizimo – takker, det vil jeg huske at sige til ham!Kristina – selv tak og det var så lidt :DAnne – Det har jeg arvet fra min far. Det er et Rolex…Anne (igen) – Fedt at du har brugt guiderne! Kan godt se at jeg næste gang skal huske at skrive numre på :)Muda Nashi ligger på Godthåbsvej 11AOg Granola ligger i Vesterbrogade halvdelen af Værnedamsvej (stor grå facade) i nr. 5. God jagt!KnusLine – sejt! Tusind tak!Simone – Tusinde mange tak, det er så dejligt at høre! Prøver virkelig også at gøre noget ud af det, så det er dejligt at det bliver påskønnet :)Bajads – Tak, er ved at gro det ud, så dejligt hvis det kan se pænt ud i mellemtiden.Whitney – thank you! :DCathrine – afsted med jer :) … og tak…

 7. I love your dress, especially that it has a high neck. I have something similar from H&M but its a scoop neck and too revealing. Great necklace too, by the way, and keep up the good work with the blog!-rinawww.thelatesttoughs.blogspot.com

 8. Hej Emily (: Igen må jeg rose dig for din blog!!! og dit tøj er jo vidunderligt! og fin fin fin halskæde, lige mig (: Mvh Pernille

 9. Hej Emily!

  Hvilken størrelse er din kjole fra Queens Wardrobe i? Lidt svært at vurdere størrelser, men så
  har jeg da et sammenligningsgrundlag :)