Look of the day: Finally the sun came out

shirt Zara// shorts H&M// purse + sandals Balenciaga// scarf vintage// sunglasses Ray Ban

Jaa, så er der lidt sommer over det igen. Har besluttet at beholde Zara-skjorten og selvom jeg nu forestiller mig den som del af et lidt vildere mønstermiks/outfit, så kan man jo godt lægge blidt ud ;)
Vågnede vildt tidligt af mig selv i morges og var ude at løbe og har derefter overstået næsten alle mine overspringshandlinger (været på biblioteket, hos skomageren, gjort rent, handlet, vasket tøj, set The Hills), så nu er jeg klar til at sætte ind med sidste intensive omgang læsning, inden min eksamen på næste torsdag.
Læg i øvrigt lige mærke til, at den ellers noget stride og tørre hårpragt er lidt shiny i dag. Har købt og prøvet Moroccan Oil produkter fra Lookfantastic (hårkur og olie) og det er mirakuløst godt! Så med Mane n’ Tail og Moroccan Oil er mit hår altså næsten helt kontrollerbart uden al mulig ekstra styling og produkter, hurra og halleluja!
Skal nok lige skrive lidt mere udførligt om det en anden gang, men blev bare så glad da jeg så skinnende hår på billederne…
Yay! Today the sun is finally shining, please let it stay this way! I’m studying for my exams next week, so life is pretty boring right now, even though I procrastinate a lot (doing laundry, shopping, watching The Hills, reading books I’m not supposed to etc.)…
(Visited 183 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hej EmilyHvor er det godt at du valgte at beholde skjorten, den er bare super fin til dig.. og glæder mig til at se den i et vildere mønstermiks :o)