Look of the day: 90’s hippie with a glam sailor twist

scarf H&M// tee H&M// parka vintage// bag Mulberry// jeans H&M// shoes Palladium

Sådan noget her hedder vist stilforvirring. Leopard tørklæde, paisley mønstret tørklæde som hårbånd, tee med pailletanker, mili-parka og 90’er ørkenstøvlen over dem alle; Palladium. Synes nu at det endte meget lykkeligt med stilforvirringen og jeg er simpelthen så lykkelig for Palladium-basserne, endnu en gang tak til de læsere, der hjalp mig med at finde dem. Føler mig meget yngre (og i et helt andet årti) med dem under fødderne. Endte med at købe dem i Jette Riis Sko, den der ligger i Galleri K – af en meget sød og hjælpsom svensk ekspedient i øvrigt.

Og apropos svensk, er jeg lige kommet hjem fra arbejde og skal nu læse min spændende svenske krimi færdig (er en sucker for svensk krimi, denne gang er det Camilla Läckbergs Ulykkesfuglen). Ih den er så spændende!

Later skater alligators :)

What I wore today. A fusion between different patterned scarves, sequins, army parka, an anchor and the very 90’s Palladium boots. But I think the mix worked out great without getting to confusing :)

(Visited 491 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer