Look of the day: Lunch at Christianshavn

coat vintage Burberry// pants Zara// sweater Erin Wasson x RVCA// heels Burberry Prorsum// bag Mulberry ‘Alexa’

Blev inviteret på frokost af min kæreste i går, inden jeg skulle på arbejde – dejligt. Vi tog på Café Oven Vande på Christianshavn og vi skulle nok have fulgt vores første indskydelse, der var at tage på Wilders eller Lunas, for det var egentlig lidt kedelig mad. Men hvad gør det når man er i godt selskab? 


caesarsalat, der var helt fin, men som nok ikke kommer i bogen over mindeværdige måltider…


krabbemoussesandwich stod der i menukortet, det var vist bare helt regulær krabbesalat… smagte ganske fornøjeligt, men igen ikke ligefrem an affair to remember…


så vi trak teltpælene op og rykkede på lagkagehuset og spiste dessert og drak kaffe. Det var til gengæld vældigt godt!

Had lunch with the bf at café Oven Vande and desserts at Lagkagehuset both on Christianshavn, before going to work yesterday afternoon. It had been raining all day, but as it was suddenly dry I saw an opportunity to sport my Burberry heels. And they we’re thrilled to get a little stroll around town :)

(Visited 288 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Hej emily, vil egentlig bare spørge dig om du har overvejet måske at lave en videoblog engang imellem? Har lige set en hos Kia; synes det er en lidt hyggelig måde at lære ens yndlingsbloggere at kende på, og du er en af dem jeg bedst kunne tænke mig at få sat "lyd" på so to speak ;) synes din blog er vældig fornøjelig, og du virker som en virkelig fantastisk person! Louise

  2. Elsker dine sko, elsker din jakke, elsker dine billeder !Synes dog ikke du behøver at gå over i videoblogs – det er ganske tåbeligt, og helt imod hvad blogging står for !(Bare min mening)/Linda

  3. Shit hvor er det et fantastisk outfit. Jeg er jo misundelig på det hele! Tasken, skoene, bukserne, jakken, sweateren og baggrunden :)/Louise

  4. Tak tak tak sødeste piger!!Fashionhippieloves + Lady Rebel – Thanks sweeties!Katrine -jeg elsker dem også :) hm.. tjo lidt, men ikke noget nævneværdigt… de er klart i den venlige ende i forhold til andre plateau heels jeg har eller har prøvet :DLouise – tusind tak for de rosende ord. Hmm… tjo vil ikke udelukke det, men vil heller ikke love noget. Tænker nok lige lidt over det :)Linda – tusind tak! Hvordan mener du at det ødelægger hvad blogging står for? Har ikke rigtig selv taget stilling til video-blogging, så er interesseret i at høre andres mening :) Er meget glad for tekst og fotografi, så det her bliver i al tilfælde aldrig en ren videoblog ;DMen hvis der var et klart formål, kunne jeg nok godt finde på det, men nu må vi se…

  5. You look so amazing! Whenever I'm faced by rainy weather, I resort to my oldest pieces of clothing. I am in love with your bag and shoes. xx