Summertimes in the kitchen: Lemon chicken and fruity salads

vandmelonsalat med spæde spinatblade, feta og ristede græskarkerner
økologiske kyllingelår (nogle ordentlige velsmagende basser) ‘masseret’ med lidt smør, salt og peber og lagt på citronbåde og overhældt med lidt citronsaft og revet citronskal
salat med mango, agurk og mynte
og nye danske kartofler, der jo er en lille delikatesse i sig selv
Kan slet ikke være bekendt at tage æren for det her, for det er min fine veninde Louise, der har lavet det meste. Hun var så sød at komme hjem til mig, i går aftes efter jeg havde undervist, med mad. Hun havde allerede lavet de to salater og så var det bare at koge kartofler og ordne kyllingen og smide den i ovnen. Tusind tak søde Lul :)
Chicken in a butter/lemon rub, new potatoes, one salad of watermelon, pumpkin seeds, baby spinach leaves and feta and another of mango, cucumber and mint leaves. Nom, nom, nom summertimes in the kitchen :)
(Visited 1.063 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Hvor ser det godt ud…specielt salaten med vandmelon og græskårkerner og feta. Og kyllingen. Og agurk/mango salaten. Og de nye danske karttofler.Hmmmm ! J'ai faim.

  2. De der salater ser VIRKELIG mumsen ud :D Dejligt at se jeg ikke er den eneste, som er kreativ med madlavning ;)Knus Linelineoestergaard.blogspot.com