Kalaset

Har savnet at blogge, sådan ordentligt. Ved det har været lidt sløjt på det sidste, men det har jeg jo også været og eksamensramt m.m. Og så blev jeg sommerferieramt og skulle ud at nyde friheden :)
Dårlige undskyldninger er der nok af.

Her er lidt billeder af den dejlige brunch jeg spiste, sammen med nogle af de allerdejligste piger i verden, i går på Kalaset i Nansensgade.
Jeg fik islatte, Grøntorvet (røræg med spændende sager, grillede grønsager, brød og smør) og blåbærpandekager. Mine veninder tog Mormor-brunchen (billede 4). Det hele var virkelig lækkert, pånær rørægget. Det havde den der søde bismag og underlige konsistens, der afslører at det er lavet på pasteuriserede æg og ikke den ægte varer. Øv, hvor er det dumt. Æg skal ud af en skal og ikke en dunk…

Mine pandekager var dog helt perfekte, så det kompenserer lidt for æggene. Pigerne var rigtig tilfredse med deres brunch og var ikke så gnavne over æggene som jeg, men deres var også camoufleret lidt bedre med bacon ;) Og så var deres oliventapenade i øvrigt helt fabelagtig.

Vi spiste og snakkede og grinte og græd, så længe siden vi havde set hinanden og så mange ting at fortælle. Blandt andet den allerbedste nyhed af alle: En var gravid :) Jeg bliver helt glad og meget rørt, bare jeg tænker på det.

Nu er jeg i sommerhus for være sammen med min familie og ladde lidt op inden jeg skal arbejde i morgen og så på Roskilde onsdag.
Outfitpost kommer senere…

So long :D

Had a really good brunch with some divine blueberry pancakes with my girlsfriends at Kalaset in Nansensgade yesterday…

(Visited 854 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Dejligt indlæg Emilie – jeg har også en nær veninde, der er blevet gravid, og man bliver bare så rørt – det er skønt at opleve sine pigers milepæle i livet ;-)/Linda

  2. Uhm – fik endelig prøve Kalasets brunch sidst weekend, og det var vel værdt ventetiden! Hadde hørt så meget godt om det, og det skuffede bestemt ikke! Nå må jeg bare prøve deres blåbærspandekager! De såg bare megalækre ud!

    1. De er SÅ gode! Eller det var de i al tilfælde sidst jeg var der, hvilket efterhånden er alt for længe siden ;)