New Nudes


Da jeg var ude at kigge lidt i butikker med min mor i går, købte jeg ovenstående – desværre ikke udsalgsvarer, men ganske billigt alligevel. Tank (90 kr.), top (130 kr.) og nederdel (300 kr.) fra H&M og underkjole (100 kr.) fra Mag’s Magasin. De fine nelliker fik jeg af min mor pga. at jeg havde været så dyyygtig :)
Og så er det hele nude/pudder/hudfarvet eller gisp… KØDFARVET. Det hed det altså i de gode gamle dage (jep jeg er jo i virkeligheden en gammel dame med mit strikketøj og min kommenost). Vil fremover kun sige hud- eller kødfarvet i stedet for alt det pudder/nude pjat.
Har det lidt på samme måde med ordet ‘vintage’. Da jeg i mine spæde teenageår rodede rundt i genbrugsbutikker hed det ‘den er fra en genner’ eller hvis det skulle være meget vildt ‘den er second hand’. Nu er det ‘vintage’ som for at fjerne alle spor af, at der faktisk er et andet menneske der har brugt det før og i stedet får man et indtryk af at kjolen/tasken/bukserne har ligget gemt på et loft og lagret og er blevet bedre med tiden, for siden at dukke op som en skat fra fortiden i en vintagebutik.
Hehe, ja ja ved godt jeg er kamp-dobbeltmoralsk, skriver jo selv ‘vintage’ i mine outfitposts og siger også ‘pudder’ og ‘nude’. Men synes altså det er sjovt når modesproget ‘snobber’ ;)
Har I andre eksempler??
Nu kom det her indlæg slet ikke til at handle om, hvor betaget jeg er blevet af hudfarvet (har lyst til en hel garderobe fuld af hudfarver), men om mit pedantiske ordkløveri, sorry ;)
Uh, kunne virkelig også godt tænke mig et par kødfarvede sko… det må jeg lige lede efter. Kødfarvet med en ond plateau, come to mama… Shit, det lød klamt, hehe… Well ‘pudder’ it is then…
Har haft den hyggeligste feriemorgen i dag. Har læst i min bog (Jacob Ejersbos ‘Revolution’) og spist lækker morgenmad, ryddet op, gjort rent og vasket gulve (ja, det synes jeg egentlig også er meget hyggeligt, her er så fint nu) og der er lige kommet en pakke med to smukke kjoler og en masse strømper fra Topshop OG MTV holder The Hills/The City weekend, perfekt start på ferien/weekenden!!
Om lidt drager jeg til stor Sankt Hans fest på landet (bedre vejr ønskes) og jeg glæder mig til bølgende kornmarker, spidstegt kød, hjemmebagte kager, bål og til at lufte min meget midsommeragtige nye kjole.
Roskilde må altså vente til på onsdag for mit vedkommende, for har alt for meget jeg skal nå inden. God tur og camping til jer, der skal afsted i dag :D

New nude clothes mostly from H&M + a slip from danish department store Magasin. I like more or less buying outfits and enjoy how I can mix and match these or use all of them together for a layered effect. Just need a pair of nude heels now :)

(Visited 203 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Nederdelen er bare SÅ smuk! Jeg har prøvet den lyse top, men den sad desværre rigtig underlidt over min barm, æv./Annahttp://infashionwetrustblog.blogspot.com

  2. Jeg elsker dig! Jeg vil være dig! Ej, det passer ikke, men du er som en god blogger skal være – Inspirerende og samtidig mulig at identificere sig med. Ser altid frem til dine indlæg.Ps. Cowboybukser –> jeans

  3. craver – elsker, syntes er fantastisk, er hug på!tee – basis tshirts.er selv voldsom dobbelt moralsk for bruger tit de udtryk på min egen blog – uden at tænke over det? det er vel bare noget der er arbejdet ind, efter at have læst utallige modeblogs hverdag ;-).

  4. Hej Emily,Vil bare lige give mit besyv med i denne debat, omkring det at kalde tingene ved deres rette navn. Min butik hedder jo som sagt Smukt Brugt, jeg kunne sagtens ha' valgt noget med "vintage" eller noget andet meget højtflyvende, men syntes at Smukt Brugt var meget passende, set i lyset af, hvad det er jeg sælger! Men når det nu er sagt, så syntes jeg at velholdt tøj fra 60'erne og nedefter – gerne skræddersyet, fortjener at blive kaldt, Vintage! Jeg har også meget syntetisk tøj, især fra 70'erne, og det vil jeg ikke kalde vintage. Måske i virkeligheden noget snobberi, men vil vi i virkeligheden ikke altid forføres, bare lidt?"Same same but different"Kh. Laura

  5. Anna – hehe, ja man får lidt 'spidse' bryster…Emma Sille – H&M i Galleri KLouise – Wow! Tusind tak, hihi og ja, du har ret med jeans. Den er dog efterhånden så 'gammel' at man slet ikke tænker over det længere :D Sådan ender det nok også med vintage og nude…annelouise – haha, ja modeblogsproget er egentlig lidt stygt, men jeg er jo også vildt dobbelmoralsk og bruger dem også selv i flæng. Tror bare det er godt at stoppe op og tænke over det af og til :)Laura – hehe jo klart vi vil forføres!! Men kan egentlig godt lide din definition og opdeling. Ville nok også uden at blinke kalde min mormors Chaneltasker fra 50'erne for vintage, der hvor det bliver lidt fjollet er når det er militærparkaen fra 80'ernes østtyskland eller jeansne, der er købt i en genner, men blot 2 år gamle…