Done

Ginger shot, good for my stubborn summer cold
sushi feast for my moms birthday – so good

desserts – strawberry ice cream, liquorish crème brûlée and a rich chocolate cake

the beautiful bonfire at Frederiksberg Have as we danes celebrated ‘Sankt Hans’ eve yesterday

Jøsses folkens jeg er helt færdig, slut kaput. Har været til eksamen i dag og var så skrækkeligt nervøs i morges, at jeg aldrig har prøvet noget lignende. Ved slet ikke hvad der gik af mig, men var tæt på et sammenbrud. Plejer at være sådan lidt almindeligt nervøs og kan egentlig godt lide mundtlige eksamener, men det her var helt ude af proportioner. Føler virkelig med alle folk med eksamensangst!
Nå, men det var en værre storm i et glas vand, for det gik rigtig godt og jeg fik 10 :)
Tænk at det er min næstsidste mundtlige eksamen inden specialet – only one to go, yes! Nå, ja og en masse skriftlige og noget praktik – men alligevel, bare én enkelt mundtlig eksamen tilbage. I like!
Har lige været nede at holde sommerafslutning for mine hundehold, så nu er der virkelig sommerferie og Roskilde og Barcelona med god samvittighed :)
Billederne er fra i går hvor vi fejrede min mors fødselsdag på Sticks n’ Sushi på Gammel Kongevej og siden til Sankt Hans bål i Frederiksberg Have, sådan en dejlig aften – elsker midsommer, synes helt det er sådan en slags sommer-jul.
Er i øvrigt også syg, men det har jeg ikke haft så meget tid til at gøre noget ved. Sådan en rigtig dum sommerforkølelse med feber og ondt i halsen. Kan dog godt mærke at alle reserver er opbrugt nu og ligger og flader helt smadret på sofaen til noget VM bold. I ovnen har jeg en pizza med cherrytomater, pesto og bøffelmozarella og så er der lækker Baskin Robbins chokoladeis i fryseren. Hvis jeg altså når så langt… Æv ville gerne være ude at fejre ferien og drikke en øl, ikke ligge her og være sofa-død…
Nå, vil i stedet smutte tidligt i seng og sove mig frisk og glæde mig over dagens resultat og til en dejlig weekend og Roskilde i næste uge :)
Godnat smukke mennesker
Pics from Sticks n’ Sushi at Frederiksberg, were we celebrated my moms birthday yesterday :)
Had a busy day today; passed my final examination this summer with an excellent gradae and for now I’m just chillin’ on the couch watching some worldcup: Denmark against Japan… 
(Visited 148 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Stort tillykke med eksamen, godt gået :) Da jeg havde været oppe til min sidste for dette semester, ja så faldt jeg altså også om i sofaen af træthed og sov lige 3timer, ha ha. SÅ du er ik' den eneste der er smadret efter eksamen ;)God weekend. Knus Katrine

  2. Wauw det sushi ser virkeligt lækkert ud.Må man spørge hvad du gav din mor i gave? Håber ikke det virker for stalker agtigt at spørge, men du virker som typen der lige har en masse gode idéer..Jeg har forresten fulgt din blog her på det sidste og synes bare du er utrolig fin og inspirerende!/Tine

  3. Tine – hehe det er ok og tak for de rosende ord :)Jeg gav hende et par leggins og en øjenskygge hun havde ønsket sig.Og så købte jeg en ring, et tørklæde og en t-shirt til hende i COS, som heldigvis faldt helt i hendes smag :D

  4. Tak for svar. Flotte gaver! Savnede nemlig lige selv lidt gave inspiration til min mor, så deraf spørgsmålet :)

  5. Er det en menu fra sticks?? Det ser helt vildt godt ud – men synes ikke, jeg kan finde den på hjemmesiden?!

  6. Lisbeth – Jep, det er den der hedder Amalienboksen. Vi bestilte to til fire pers og det var mere end rigeligt :)Den er lidt heavy (der er både panerede rejer og foie gras i spil), men meget meget lækker.