Food of the day: Summer veggies in coconut and peanut with grilled chicken

I sidste uge lavede den søde kæreste mad til mig. Planen var egentlig at vi skulle lave mad sammen. Noget vi nærmest aldrig gør, hvilket er fjollet når vi begge to holder af det. Nogen var midlertidigt lettere eksamenshysterisk, så det endte med at blive et soloprojekt for ham.

Nem og lækker mad til to turtelduer:
1/2 hoved spidskål/sommerkål, skåret i små strimler
1 lille squash, revet
2 store gulerødder, revne
1-2 løg, skåret i små strimler
1 lille dåse kokosmælk
3 store spsk. peanutbutter
1 spsk. tahin
lidt honning
Lime
Sesamfrø
Kyllingeinderfileter  
Steg kyllingefileterne på grillpande eller grill.
Steg grøntsagerne i en sauterpande i lidt olie. Pisk kokosmælk, peanutbutter, tahin og honning sammen og hæld det ved grøntsagerne, mens de stadig har bid. Lad det simre lidt til saucen er ensartet og gennemvarm. Smag til med lime, salt og peber.
Anret kyllingestykkerne oven på det grønne og drys med sesam. Voila!
Dessert Summerbirds spektakulære ‘hindbær/lakrids/passionsfrugt med hvid chokolade’ flødeboller. Num, num, num!
My bf made me this delicious and quick dinner last week. Grilled chicken on a bed of summer cabbage, carrots, zucchini and onions in a sauce of coconut milk, peanutbutter and lime, sprinkled with sesame seeds. 
And then for dessert some divine marshmallowy danish treats called ‘flødeboller’ with raspberry, passionfruit, liquorice and white chocolate from danish chocolaterie Summerbird. 
(Visited 1.140 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer