Festival Shopping

¨
Fik også købt et par ting på festivalen, slet ikke skidt at der også er shoppemuligheder. 
En Jack Johnson tank-top i den flotteste neon-koral-agtige farve, perfekt til brun hud. Er egentlig ikke verdens største Jack Johnson fan, hverken heller det modsatte, men syntes at den var noget så fin og til 100 kr. var det ikke helt til at stå for.
St. Pauli t-shirten kostede det samme og glæder mig til at have den på med oprullede ærmer til et par hullede sorte jeans. Fyrene i St. Pauli boden var i øvrigt noget af det sjoveste og sødeste, viser billeder af deres bingo (med punket fyr som Bingo Bunny) en af dagene :)
Og så en hat! Har ledt et stykke tid efter en brun hat med en bred skygge og faktisk også fundet en del i gennere, men alle for små :(
Men på Roskilde fandt jeg denne, der er perfekt og ovenikøbet med et labert læderbånd om. Min hattebesættelse er ved at gribe om sig, ender med at jeg har flere hatte end sko :D
I managed to shop a little during the Roskilde Festival. A Jack Johnson and St. Pauli t-shirt and a great brown hat, all at a very little cost. Gotta love festival shopping!
(Visited 214 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. hej emily:) i hvilken bod købte du jack johnson toppen? er kæmpe fan af jack johnson, og var også henne og høre ham på roskilde igår:) men var slet ikke klar over at man kunne købe fantrøjer på festivallen!! tror du også man kan købe samme top på nettet? den er nemlig rigtig, rigtig sød!forresten en masse gange tak for en fantastisk blog. den bedste jeg kender! blive meget inspireret af din fede stil og gode madopskrifter mm.hilsen, anne sophie:)

  2. Simone – tak ;) hehe, godt at høre at jeg ikke er den eneste, der er bidt af en gal hat :Dannesophie_tm – den købte jeg i Band Merchandise lige til højre for orange scene. Håber virkelig at man kan købe den på nettet, mon ikke? Måske oven i købet på Roskildes side? Ellers må den være at finde på eBay el lign… Men hey, hvis alt kikser må du købe min :)Jeg er rigtig glad for hans musik, men ikke kæmpe fan, så den skal måske hellere bo hos dig…Anonym – hvis du tænker på fodboldklubben, så nej. Men hvis du tænker på den antifascistiske ideologi St. Pauli bevægelsen står for, så ja! Så det er en fed t-shirt med et budskab jeg kan stå inde for ;)

  3. hey igen emily:) har kigget på band merchansise's og roskildes hjemmeside og på eBay man der var ingen af stederne de havde den. så hvis jeg måtte købe din ville det var fantastisk! du bestemmer selvfølgelig prisen og jeg skal nok betale porto. men kan se at du snart skal til spanien hvilket jeg også skal fra imorgen og to uger frem, så hvis du stadig har lyst til at sælge den, skal vi så ikke bare ordne det om to uger?:)hilsen, anne sophie og mange, mange, mange tak! det er rigtig, rigtig sødt af dig, det her!:D

  4. så er jeg hjemme fra spanien:)men hvordan skal vi lige gøre det her, skal jeg bare sende dig pengene og så kan du sende mig trøjen? hilsen, annesophie:)

  5. ÆV! Læste lige dine beskeder igennem med Annesophie… Jeg skulle ellers til at skrive, at Jack Johnson toppen ville jeg MEGET gerne købe! Øj, hvor er den altså bare skøn… Øv. :-((- Men btw. jeg er helt vild med din blog! Læser den hver dag. :-))/ Emma