Look of the day: Roskilde Festival day 2

dress Motel// purse Balenciaga// sunglasses Ray Ban// sandals Massimo Dutti (may they rest in peace, they did not survive the festival…)

I må altså trækkes med festivalbilleder lidt endnu… Og snart bliver I også spammet med Barcelona-billeder. Nuiii hvor jeg altså glæder mig, tager afsted torsdag morgen – tak for alle jeres seje Barcelona-tips!
Lige nu er jeg på vej en lille tur på landet for at spise hos kærestens søster og svoger, håber på grill! Slet ikke nok grill-mad i mit liv synes jeg… Vil ønske mig en af de der små transportable grill i fødselsdagsgave (har fødselsdag i næste uge :D) og så vil jeg ellers grille alting resten af sommeren… eller noget…
(Visited 324 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Hmm… næ ikke rigtigt… Tror på det bedste i folk og havde et solidt greb i den hehe… Og så havde jeg den over skulderen det meste af tiden ;)Hvis du tænker mht. at blive beskidt og sådan, så er den købt meget brugt og er lidt min rejse/festival/koncert taske – den kan tåle at få lidt klø uden jeg bliver ked af det :D