Look of the day: Barcelona 4 Picasso Museum

dress 3.1 Philip Lim// scarf vintage// sunglasses Marni// sandals Sofie Schnoor// purse Balenciaga
(Visited 270 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hej. :-) Hvilken farve er din taske? Er den anthracite? Jeg ved ikke, om du har svaret på det før, tasken er jo blevet vist et par gange efterhånden. /Cecilie.

  2. Jah, hvor er I altså bare søde!! Elsker virkelig at læse kommentarer og bliver glad når de tikker ind i løbet af dagen på min iphone.Tak for at I holder sådan en god tone herinde! ;)Cecilie – det er den nemlig, altså både anthracite og blevet vist et par gange :DEr ikke verdens største taskeperson, så skifter som regel mellem den og Alexa'en, har stort set heller ikke andet, men det er vel også mere end rigeligt, hehe.Men kunne nok godt overveje endnu en balenciaga, måske til næste år…Linda – Jaaaah, det er virkelig det smukkeste tøj. Og noget af det er heldigvis til at komme i nærheden af, som denne kjole. Tak :)