Barcelona Foodie


I wanted to buy everything from the Mercat de la Boqueria

had a lot of these lovely fresh fruit juices, also from the market and oh so cheap (at least compared to danish price levels)


kiwi and mango shake, mmmm….

great gelateria Gelaaati di Marco at Carrer de la Llibreteria in Barri Gotic

cinnamon icecream – my favorite

mojito and coconut icecream – soooo good 

Manchego and almonds at Nicasso in Barri Gotic at Carrer dels Vigatans. This shabby little tapas restaurant, where only locals went, turned out to be one of our most savory food moments in Barcelona. Very fresh seafood and very well cooked!

Octopus and potatoes  – at Nicasso as well. This was so good we had to come back twice to have it again.
  

Happy Pills candy store 

In Barcelona you can have great ‘build it yourself’ (with tons of gorgeous veggies and sauces to choose from) falafel all over the city. Choose a place where they sell nothing but falafel, they’re usually better than the other ones :)

Chocolate fritters at catalan restaurant Origen 99.9%. Very indulgent with a melting chocolate heart. Their desserts were very delicious, but we didn’t care much for their main courses. Hopefully the chef just had a bad day, because the place was really nice and with very good service (and a view to Sagrada Familia).

Det er sådan ca. hvad jeg har af madanbefalinger fra Barcelona. Ville sygt gerne have været på Espai Sucre – en dessert only restaurant – men de havde lukket søndag, hvor vi ville have været der. Det må blive næste gang :) Sammen med en masse andre spændende steder jeg så, desværre havde vi bare ikke tid nok til det hele.
Og så vil jeg bo et sted med (et ordentligt) køkken næste gang. Så jeg kan købe noget af al den vidunderlige friske mad, der sælges på markedet og tilberede den selv. Well, er et madøre – can’t helt it :D

Og så er det næsten også slut med at skulle se på mine grønne negle – eller grønne tommelfingernegl snarere. Den neglelak holder virkelig godt – en hel Barcelonatur i al tilfælde. Begyndte først at blive lidt slidt den sidste dag. Den er fra Make Up Store…

(Visited 1.672 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Al for fede billeder ! Og hvor ser det smukt ud med alle farverne fra frugterne på de første billeder ! Min søster som også lige har været der har taget billeder af samme bod – den er noget ud over det sædvantlige må man sige! Håber din tur var skøn. /Linelineostergaard.blogspot.com

  2. Hvor ser det mega lækkert ud..Uhm.. Gid man kunne handle der hver dag…Blæksprutterne må du dog godt beholde for sig selv, dem lærer jeg nok aldrig at synes om!

  3. MissMuffin – Ja det ville jeg også ønske jeg kunne! Var faktisk første gang jeg spiste blæksprutte, men det var overraskende godt – helt vildt lækkert faktisk :DLine – ih var også så ked af at jeg ikke fik prøvet det. Var der om lørdagen for at bestille bord til søndag (hvor de havde lukket). De havde faktisk et bord om lørdagen, men vi havde lige spist og var så propmætte at det ville være dumt og vi ville ikke have nydt det. Men øv øv øv hvor var jeg ærgerlig over det, men så kan man jo lære at planlægge lidt hjemmefra ;)

  4. Hej Emily!

    Findes der nogle tilsvarende smykke/læder/krimskrams-markeder i Barcelona? Skal nemlig dertil i næste uge.