Look of the day: Crop top at Granola


I tirsdags var jeg på Granola med smukke og dygtige Julie (hun er lige blevet journalistpraktikant på Cover, så sejt!), hvor vi fik iskaffe og macarons. Og jeg fik luftet min nye Gina Tricot sweater (og mit maveskind). Og ja, ved godt at de satans små kager er blevet voldtaget i blogosfæren (af mig selv inkl.), men det holder de jo ikke op med at smage godt af – ok, no more macarons, promise (næsten)…

Har i øvrigt også købt lide mere fint og nyt, viser snarest.

Outfit details: Sweater Gina Tricot// shorts Topshop// scarf and heels Zara// purse vintage Mulberry//


Went out for iced lattes and macaroons last tuesday with a friend at Granola, wearing my new cropped  sweater.

(Visited 253 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Er helt vild med din stil (!), og ville ønske jeg havde mange af dine ting. Eller bare din sans for mode for hvor er det bare fedt!

  2. i love crop tops at the minute, this is such a great transitional piece.and those macaroons look divine! jadewww.champagnefromapapercup.com