Look of the day: Color!


I går legede jeg trafiklys med rød kjole, gul cardigan og grønne sko, hehe.

Er helt pjattet med sennepsgul for tiden, så blev ret så glad da jeg fandt denne kæmpe cardigan i Monki i tirsdags, den er tilmed ret tung og lækker. Tror dog jeg vil skifte knapperne, helst til nogle brune læderknapper.

Sokkerne er i øvrigt brune, bare så vi har det på det rene :) Er lidt i tvivl om man kan se det?

Har knoklet rundt i dag, gjort hovedrent, vasket gulve, købt planter til hele hytten og krydderurter til mit køkkenvindue, ordnet mig selv med alt hvad det indebærer af hårkur, neglelak og epilering, hentet cykel fra reparation. Og jeg har da også ryddet op i mit kælderrum (!), afleveret tøj til genbrug og ryddet op i alle papirer – så nu glæder jeg mig bare til at slappe af i biografen i aften skal nemlig ind at se Inception.
Men jøsses, hvor føles det godt at have ordnet alting, har nærmest fået ny energi af det.

Outfit details: Cardigan Monki// dress Diane von Furstenberg (bought many years ago)// shoes Zara// bag Mulberry// necklace Bjørg// rings H&M and bought in Mexico

Yesterday I looked like a traffic light; red dress, yellow cardigan, green shoes. I’m so tempted by everything mustard yellow at the moment :)
(Visited 244 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. hej emily.rigtig fine billeder, hvordan får du den effekt? og hvilket kamera bruger du? :-)