Breakfast


Gårsdagens morgenmad. Ristet rugbrød, blødkogt æg, hibiscusblomstsaft, blåbærsmoothie og myntete.

En af jer spurgte hvordan og hvorledes med mynteteen og her er min version.

1 brev grøn the (jeg bruger Original Green Tea Powder)
En håndfuld frisk mynte
2 tsk. skåret lakridsrod (giver sødme, kan købet i Matas el. helsekost)

Lav en kande grøn te og kom mynten og lakridsroden i. Lad det trække 5-7 min. Voila!

Hibiscussaften/isteen laver man ved at komme 8-10 tørrede hibiscusblomster i en kande koldt vand og lade det trække natten over i køleskabet.

Blåbærsmoothien er lavet lidt på slump, men nogenlunde sådan her (til 2 pers. som tilbehør):

150 g. blåbær
En håndfuld mynteblade
Sojamælk med vanille til det dækker
HUSK fiber, 2 mål
En lille håndfuld gojibær
1 tsk spirulina
1 tsk lakridspulver (kan købes i helsekost)

Og så er det bare at blende løs :)

I dag skal jeg spise morgenmad med Kia og siden hænge ud med nogle veninder og på arbejde.

Yesterdays breakfast. Toasted ryebread, soft boiled egg, fresh mint tea, blueberry smoothie and iced hibiscus tea,

(Visited 1.104 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Øj dén morgenmad ser godt nok lækker ud!Og hvor lyder det som en god dag idag;)Ku' faktisk også godt tænke mig at vide hvad det er for en smoothie lignende ting du også fik?/Gunilla

  2. Haha, dejligt med en ristet rugbrøds-alliance!Rugbrødet er fra byens bedste bager: min mor. Det er med mandler og andet godt, skal se om jeg kan lokke en opskrift ud af hende :)Og I har jo helt ret, har glemt at skrive hvad der var i smoothien, sorry. Retter det fluks!

  3. hey emily, hvor køber du de tørrede hibiscusblomster? :-) og tilfører du slet ingen andre ingredienser til saften – vanilje, rørsukker ell. lign.? – maria