Sneak Peak
Her er lige et lille sneak peak af næste ‘dagens’ indlæg og mad fra i går. Begge dele får deres egne udførlige indlæg i morgen, med opskrifter osv. Er nemlig på vej ud af døren, så ville bare lige sige hej og god søndag :)

Jeg er blevet vækket med morgenmad på sengen og nu er vi på vej til Louisiana og siden til svigermekanikken. Kunne ellers for en gangs skyld godt bruge en slappe dag på sofaen med film i rå mængder, men det her er så absolut et udmærket alternativ.

Just a sneak peak of the next ‘Look of the day’ and food post. I’ll post them tomorrow as I’m short on time now. I’m of to museum of modern art Louisiana and afterwards dinner with the in-laws, a very nice way to spend a rainy sunday.

(Visited 200 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hey Ems!Det er sådan en dejlig blog du har og forresten en skøn Amagerguide du har fået lavet. Du forstår altid at gøre tingende på din helt egen måde – det er virkelig inspirerende.Kom til at tænke på da jeg så det her billede af dig i vindueskammen om vi ikke må så billeder af dit hjem? Du har vist små dele men sådan mere i det store hele. Gerne billeder af alle rum :)

  2. Thanks guys!Anonym 1 – det er da ikke utænkeligt og mange mange tak ;) Er du en jeg kender, siden du skriver Ems?? ;)Anonym 2 – jo klart, der kommer opskrifter i morgen, de har jeg da også skrevet hehe :DCecilie – tusind tak!