La vie en rose

Hejsa fineste. Er simpelthen så træt, men på en god måde. Udmattet. Af Bodypump i morges til fitness og cykeltur til Frederiksberg. Og derfra til Valby. Og så til Christianshavn. Amager sidste stop. Er lige kommet ind ad døren, har smækket stængerne op i sofaen og glæder mig til kæreste kommer om lidt. Så skal vi se Mad Men. Og spise den sushi, jeg har købt hos DonDon på Christianshavn.
Ind imellem al cykleriet har jeg købt læderkjole og t-shirt i H&M (viser i morgen), hygget med min mormor og hjulpet hende med dette og hint og været til en lille visning af ‘Letters to Juliet’ hos Nordisk Film.
Til sidstnævnte hang jeg ud med Katrine og hilste på Gina (og spiste hendes slik) og følte mig meget ung med de unge, jow jow :) Filmen var i øvrigt vældig sød. Lidt for sød til min smag bevares, men er man til sukkermad med sukker på, så var den hyggelig.
Formålet med dette indlæg var faktisk at vise mit pimpede øre, det lykkedes ikke så godt, jävla photobooth…

Jeg har købt den hos denne søde sælger på eBay ellers så søg på ‘Alchemy Temptation Earring Snake’. Den koster 11 pund.

Just wanted to say hi and show you my new earring, but photobooth doesn’t quite do the job, sorry.
You can buy it from this nice eBay seller or search for ‘Alchemy Temptation Earring Snake’.

(Visited 465 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Jeg er helt forelsket i din ørering! :) Jeg vil også meget gerne vide hvor den er fra, og om du har stretch? Eller det bare ser sådan ud, hæ.Rigtig god blog, jeg tror jeg læste den så nogenlunde fra ende til anden her den anden dag :)

  2. Kia – Det var det, men du var savnet! Rose – Takker. Og sikke et fint navn og blognavn du har!! Jeg skriver lige linket til øreringen oppe i teksten :)Rikke – Skriver linket oppe i teksten. Nope, ingen stretch, 'bare' to huller i flippen og en piercing øverst :)Og tusind tak, det bliver jeg virkelig glad for at høre!

  3. Bare lige en lille servicemeddelse – hvis man ikke handler online, kan øreringen også købes i hhv. The Black Sheep i Nørregade og Black No. 1 i Studiestræde i København for ca. 170 Kr. :)Jeg har den også, og får rigtig mange positive kommentarer når jeg har den på :)XXX,Vanity