Look of the day: CFW day oneSåledes blev det i går. Lædernederdelen og t-shirten fra H&M røg på sammen med skiftevis lakballerinaer (lak og læder, jow jow) og ovenviste Burberry’er. Og så min militærfrakke til at tone lidt ned og til når det regnede.
For at være helt ærlig var jeg pænt overdressed. Ikke at det generer mig. Men havde måske forventet at folk gik lidt mere amok, når det nu er mode der skal hyldes.
Hehe, men så kan man lære det, for det her er jo lille hyggelige Danmark, på godt og ondt. Og bare fordi den står på catwalk og champagne, betyder det jo ikke at jeans’ne, den hyggelige trøje og de rare flade sko skal blive hjemme vel?
Alting er i al tilfælde meget afslappet og hyggeligt og der var ingen grund til præstationsangst.
Sjoveste aktivitet for mig i går blev kendisspotting. For dem var der altså en del af. Både ‘rigtige’ kendisser som Pernille Rosendahl, Jean Ahlefeldt og Szhirley, men også hobevis af modekendisser. Mere eller mindre navnkundige bladforlæggere, stylister, journalister og redaktører og udenlandske stjernebloggere som Caroline Blomst, Hanneli Mustaparta og Yvan Rodic. Blev på den ene side lidt starstruck og på den anden side bragte det også det hele lidt ned på jorden. ‘Nå, jamen Caroline Blomst har sin egen prof fotograf med, no wonder hendes billeder bliver så gode’ og ‘hov, der er hele Eurowomanredaktionen, de ser faktisk ret søde og helt almindelige ud’, blev sætninger jeg vekslede med Kia. Allersødest virkede Malene Malling og Andrea Nielsen, de havde virkelig en fest sammen med nogle andre Cover-folk og heppede og piftede og var klart på ‘Team Rützou’, det var en fornøjelse at sidde et par pladser bag ved dem (tak til Preben Toft, der aldrig dukkede op!).
Selvom jeg kun var til et ‘rigtigt’ show, havde jeg virkelig en dejlig og sjov dag. Fedt at opleve hele dette herlige modecirkus lidt mere indefra.

Outfit details: skirt & t-shirt H&M// heels Burberry Prorsum// bag Black lily// earrings Zarah Voigt.


Had a really fun day at CFW yesterday. 

(Visited 267 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. takker for et godt indlæg! Jeg er på sidder i flyet om 3 timer til KBH fra lille Aalborg – og er meget spændt! Lige nu har jeg nemlig tøj krise mht. pakning, så dit indlæg hjælper! Sys dit outfit er meget nede på jorden – og alligevel overdressed? hmm nå men hvert fald tak – ses derover om ikk så længe:)! Smil DitteModekolibrien.dk

  2. Jeg synes du ser brandgodt ud – og du matcher klart alle de modefolk/kendisser, der pludselig væltede ind på Paludan i dag til noget Birger-bog-halløj. Der var ikke mange flade sko eller hyggelige trøjer der…og selvom det er Danmark og modeugen er for alle, behøver det jo ikke at blive kedeligt, så derfor skal du bare fortsætte med at sporte alle dine fine sko og lækre outfits og lade os andre om at være praktiske…hvis du spørger mig :)

  3. Emily, hvilken model er din Black Lily taske? Har ledt med lys og lygte efter den perfekte sorte taske. Og din kunne bestemt være "the one";)

  4. Ditte – mere overdressed i forhold til folk i går, men tror de tager den lidt med ro den første dag :) God modeuge!Line – Taaak!Family Lawyers Brisbane – Thx!!Louise – Tak hvor er du sød :D og godt at høre at modefolket er kommet lidt efter det i dag. Måske de bare lige skulle varmes op?Anonym – Aner det faktisk ikke. Købte den sidste sommer i en butik i Hornbæk. Min veninde fik en magen til, blot nummeret større, i julegave (2009), så den burde kunne opdrives stadig. Er ked af at jeg ikke kan være til nogen hjælp :(