Some of my favorite books


Hermed et lille ikke-moderelateret indlæg. Selvom jeg desværre ikke selv får læst så meget for tiden, kan jeg jo godt lige komme med lidt anbefalinger.
Jonathan Safran Foers ‘Alt bliver oplyst’ og Jonathan Lethems ‘Ensomhedens fæstning’ (måske man skulle kalde sin søn for Jonathan) er uden tvivl nogle af de bedste samtidsromaner, jeg har læst. Måske endda nogle af de bedste bøger jeg overhovedet har læst – og jeg har læst mange. ‘Sub Marino’ af Jonas T. Bengtson er også en nyere anbefalelsesværdig sag. Den er barsk og brutal og minder mig stilmæssigt lidt om Jacob Ejersbos ‘Nordkraft’. Har i øvrigt ikke fået set filmatiseringen af ‘Sub Marino’ endnu, har I? Og er den god?

Some of my favorite contemporary novels: Jonathan Safran Foers ‘Everything is illuminated’, Jonathan Lethems ‘Fortress of Solitude’ and danish Jonas T. Bengtsons ‘Sub Marino’.

(Visited 364 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hvis du er vild med Alt bliver oplyst, skal du læse Foers: Ekstremt højt og utrolig tæt på. Det er blandt mine yndlingsbøger, den er finurlig og helt fuldstændig fantastisk.

  2. Filmatiseringen af Alt bliver oplyst med Elijah Wood kan også klart anbefales (nu har jeg ikke læst bogen, så kan ikke sammenligne, men filmen var altså super!)